Contact
0

Categorieën

Filters
   Piet van Walsem B.V. - Vrijdag 14 Februari 2022

   Humble draadloze tafellampen

   Humble

   Humble is ontstaan uit een idee van 4 Nederlandse industrieel ontwerpers. Zij kwamen op het idee om een draagbare, draadloze tafellamp te maken welke het kaarslicht kon vervangen. Wat als er een eenvoudigere, veiligere en duurzamere lichtbron was? 

   De 4 ontwerpers begonnen met tekenen en onderzoeken naar de mogelijkheden. Uiteindelijk kwamen zei uit op de Humble One, de eerste energiezuinige lamp op batterijen met een lamp die gloeit als een "old-school" gloeilampje. 

    

    

   Uiteraard hebben ze niet stil gezeten, en zijn ze blijven ontwerpen. Daar waren dan meer afwerking, verschillende losse lichtbronnen maar ook de Humble Two. Deze tafellamp schijnt naar beneden, welke het perfect maakt om gezellig bij te dineren. 

    

   Humble voor bedrijven

   Humble tafellampen zijn fantastische oplossingen voor bedrijven zoals: Hotels, bars en restaurants. De kaarsjes hoeven nooit meer uitgeblazen te worden aan het eind van de dag.

    

   De humble tafellampen kunnen tot wel 140 uur mee. Dat betekent een week zonder te laden. Wanneer we een kaars vergelijken met de Humble tafellamp zijn er al een aantal factoren die we bij de Humble kunnen wegstrepen. Zo nemen de tafellampjes brandgevaar en zwarte plafons weg, ook hoeven deze aan het eind van de dag niet allemaal uitgeblazen te worden. De Humble tafellampen zijn ook te bedienen met een afstandsbediening welke tot 100 lampen tegelijk bediend kunnen worden, dit wel binnen een bereik van 10 meter. 

   Opladen

   Alle Humble tafellampen kunnen draadloos worden opgeladen, gelukkig dus geen kabel gedoe. Al is het ook mogelijk om deze met een kabel op te laden. Uiteraard hebben we genoeg oplaadstations. Zo hebben we bijvoorbeeld de 6 dock draadloze lader. Deze heeft een stevige duurzame zwarte bamboe behuizing. Na 4-6 uur zijn de lampjes alweer klaar voor de volgende ronde. De Humble tafellampen gaan 40-140 uur mee, dit is afhankelijk van de helderheidsinstelling. Deze kunt u aanpassen doormiddel van een knop aan de onderkant, en is in 3 stappen te dimmen.  

   Bediening

   De Humble tafellampen zijn allemaal te bedienen met een afstandsbediening, welke tot wel 100 lampen binnen een straal van 10 meter tegelijk kan bedienen. Dat betekent dus aan, stap 1 dimmen, stap 2 dimmen, stap 3 dimmen en uit. U kunt zelfs het batterijniveau weergeven voor 10 seconde lang.

   Blijf op de hoogte met Piet van Walsem

   Recente artikelen