Contact
0

Categorieën

Filters
   Piet van Walsem B.V. - Woensdag 20 Juni 2022

   Hoe bepaal je nu welke WC-overslag je nodig hebt?

   Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten WC-overslagen en dat kan natuurlijk wat verwarring veroorzaken. Daarnaast zijn er ook nog eens veel verschillende afwerkingen. Een WC-overslag is bij ons verkrijgbaar in 4 verschillende afwerkingen. Heb je al mooie zwarte tijdloze deurkrukken, dan raden wij aan om ook jouw WC-overslag in het zwart aan te schaffen. Hierbij kan je kiezen tussen een vrij/bezet of groen/rode. Zo blijf je in dezelfde stijl en maak je de look helemaal compleet. Ook is een WC-overslag verkrijgbaar in de afwerking: nikkel, messing en chroom

   Wanneer je de titels leest, zie je in de ene titel "met bocht" en in een andere "vlak". Dit komt door het verschil tussen een naar binnen- en naar buiten draaiende deur. (Zie ook de blog draairichting van je deur bepalen.) Wanneer er in de titel "met bocht" staat, zijn deze geschikt voor naar buitendraaiende deuren. Dat betekent automatisch dat wanneer er "vlak" staat dat deze geschikt zijn voor naar binnendraaiende deuren. 

   Montage TIP! 

   Een WC-overslag wordt vrijwel altijd boven de deurkruk geplaatst. Hierdoor weet je zeker dat je de overslag kan gebruiken zonder dat de tegen je deurkruk aanstoot. Ook is het niet nodig om een toilet/badkamerslot aan te schaffen, en kunt u gewoon gebruik maken van een loopslot!

   Blijf op de hoogte met Piet van Walsem

   Recente artikelen