Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Klokken van Karlsson

   Ontdek Karlsson klokken Karlsson klokken zijn het toppunt van het Nederlandse design, innovatie, stijl en kwaliteit. Elke klok wordt door hen omgetoverd tot een waar kunstwerk in jouw interieur! Daarbij blijft Karlsson voortdurend innoveren waardoor elke klok weer bij de tijd is, en thuis hoort tot het hedendaagse design.   Karlsson's innovatie... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   55 Producten

   Klokken van Karlsson

   Ontdek Karlsson klokken

   Karlsson klokken zijn het toppunt van het Nederlandse design, innovatie, stijl en kwaliteit. Elke klok wordt door hen omgetoverd tot een waar kunstwerk in jouw interieur! Daarbij blijft Karlsson voortdurend innoveren waardoor elke klok weer bij de tijd is, en thuis hoort tot het hedendaagse design.

    

   Karlsson's innovatieve benadering

   Karlsson's innovatieve benadering is terug te zien in de materiaalkeuze en kleurpalet. Van metaal en glas tot hout en kunststof, elk materiaal wordt zorgvuldig geselecteerd om de esthetiek en duurzaamheid van de klokken te waarborgen. Kleuren variëren van heldere en levendige tinten tot subtiele en neutralen kleuren. Zo zit er voor een ieder wel wat tussen! 

    

   Karlsson klok kopen bij Piet van Walsem

   Bij Piet van Walsem B.V. hebben we een aantal geselecteerde modellen welke we te koop aanbieden. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd, maar het kan natuurlijk voorkomen dat we een model die je erg graag wilt er net niet tussen zit. In dat geval kan je het beste even contact met ons opnemen. Wij kunnen deze waarschijnlijk wel leveren en je alsnog aan die prachtige klok van Karlsson helpen!

    

   Klokken bij Piet van Walsem

   Piet van Walsem B.V. heeft een uitgebreid assortiment aan klokken. Zo zijn er allemaal verschillende soorten waarbij er sowieso een model moet tussen zitten voor je. Hieronder vind je alle modellen: 

   Stijlen:

   • Industriële klokken: Ideaal voor in jouw gave, industriële interieur! Bekijk hier alle industriële klokken.
   • Landelijke klokken: Breng met een landelijke klok een vleugje warmte en landelijke esthetiek in jouw omgeving! Bekijk hier alle landelijke klokken. 

   Soorten:

   • Vierkante klokken: Een moderne twist op een ronde klok. Ideaal voor in jouw moderne interieur. Bekijk hier alle vierkante klokken.
   • Ronde klokken: Tijdloos en past in elk interieur, zo kan je een ronde klok omschrijven. Bekijk ze snel allemaal hier.
   • Tafelklokken: Klokken voor op je bijzettafel, salontafel of bureau. Bekijk hier alle tafelklokken. 
   • Koekoeksklokken: Nostalgische koekoeksklokken, gestoken in een jasje van hedendaags design. Hier vind je alle koekoeksklokken.

    

   Merken: