Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Deurbeslag

   Deurbeslag Als er over ijzerwaren wordt gesproken omvat dit een heel groot gedeelte van de bouwmarkt. Bij Piet van Walsem hebben wij ons met name gericht om ijzerwaren voor deuren, poorten en hekwerken. Je bent dus ook voor poortbeslag aan het juiste adres. Wij proberen ons assortiment zo veelzijdig mogelijk te houden. Zo vind je de volgende uitee... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   2320 Producten

   Deurbeslag

   Deurbeslag

   Als er over ijzerwaren wordt gesproken omvat dit een heel groot gedeelte van de bouwmarkt. Bij Piet van Walsem hebben wij ons met name gericht om ijzerwaren voor deuren, poorten en hekwerken. Je bent dus ook voor poortbeslag aan het juiste adres. Wij proberen ons assortiment zo veelzijdig mogelijk te houden. Zo vind je de volgende uiteenlopende ijzerwaren in onze schappen. Je kunt hierbij denken aan sloten en grendels. Maar ook deurbuffers, (staart)scharnieren en pennen kun je vinden in ons assortiment. Voor het ophangen van deuren en hekken is ons assortiment ook voorzien van plaatduimen. Voor het automatisch sluiten is een hekveer een mooie oplossing, welke zeer eenvoudig gemonteerd kan worden. Daarnaast is het begrijpelijk en wel zo fijn als een hek gesloten kan worden, een heksluiting met pen is de meest gebruikte en eenvoudige sluiting die je in ons assortiment kunt vinden.

    

   Natuurlijk heb je ook voor binnen- en buitendeuren beslag nodig. Dit vind je ook allemaal terug in deze categorie. Voor al jouw deurbeslag ben je bij Piet van Walsem B.V. op het juiste adres! 

   Bij ons vind je een breed aanbod poortbeslag en bijpassende sluitingen van hoge kwaliteit. Doordat het kwaliteitsproducten zijn, is de levensduur hoger dan die van een mindere kwaliteit, een kenner zal direct het verschil merken.

    

   Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit maakt het voor jou niet alleen mogelijk om sneller te werken, maar je hebt er door de hoge kwaliteit ook op langere termijn meer plezier van. Mocht het toch eens voorkomen dat een product niet direct leverbaar is dan versturen wij je bestelling zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van de levertijd van het ontbrekende product kan ervoor worden gekozen de overige producten van je bestelling alvast te versturen. Het ontbrekende product krijg je dan alsnog nagestuurd.

    

   Naast ons aanbod ijzerwaren heb je natuurlijk ook gereedschap nodig. Mocht je hiervan nog niet in het bezit zijn of is je gereedschap nodig aan vervanging toe? Dan willen wij je verwijzen naar de categorie gereedschap. Zo kan je met jouw nieuwe gereedschap het poortbeslag direct met alle gemak bevestigen.

    

   Mochten er vragen zijn of kan je een bepaald product niet vinden? Neem dan contact met ons. Wij kijken graag met je mee.

   FAQ

   Welke verschillende soorten deurbeslag zijn er? 

   Eerst komen we dan eigenlijk bij de vraag, wat is deurbeslag? Deurbeslag zijn alle onderdelen om een deur te openen, te sluiten en op slot te doen. De soorten deurbeslag zijn er dan ook nogal wat. Zo zijn er deurkrukken, scharnieren, sloten, deurkloppers en bijvoorbeeld ook nog deurstoppers. Deurkrukken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er deurkrukken op rozet of deurkrukken op schild. Tegenwoordig wordt dit natuurlijk gewoon meegenomen als interieur detail en daarom is het dan ook in de trendy zwarte kleur te verkrijgen. Bekijk hier het zwarte deurbeslag. Scharnieren zijn erg belangrijk om de deur soepel te openen of te sluiten en kunnen dan ook niet ontbreken, ook zijn er zwarte scharnieren beschikbaar om het plaatje helemaal compleet te maken. Deurkloppers worden over het algemeen gebruikt om de deur te decoreren.

   Zijn er speciale deurbeslagsets voor buitendeuren?

   Ja, er zijn zeker deurbeslagsets te verkrijgen. Deze sets zijn samengesteld met producten welke vrijwel altijd op een voor- of achterdeur gemonteerd worden. Deze product zijn dan weer gemaakt van materialen welke zeer geschikt zijn voor buitengebruik zoals RVS. Er zijn bijvoorbeeld voordeurbeslagsets verkrijgbaar, maar ook achterdeurbeslagsets.

   Welke soorten verbindingshoeken zijn er?

   Er zijn best wel wat verbindingshoeken beschikbaar. Alle hoeken vind je op deze pagina. Binnen het assortiment van Piet van Walsem vallen bijvoorbeeld meubelhoeken. Deze zijn uitermate geschikt voor het monteren van meubels. Ook zijn er allerlei hoeken in verschillende graden beschikbaar zodat je elke project kan realiseren.

   Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn deurslot veilig is?

   Om het meest veilige gevoel thuis te hebben raden wij aan om het juiste beslag aan te schaffen. Let daarbij op het SKG keurmerk. Hierbij is het SKG*** het meest veilig. Ook is het aan te raden om het beslag en de sloten regelmatig te contoleren. Let hierbij op de werking van het slot en bijvoorbeeld beschadigingen. Overigens is het ook belangrijk om zuinig om te gaan met de sleutels.