Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Alle Klokken van Thomas Kent

   Het klokken assortiment van Thomas Kent evolueert continue, het zijn allemaal op zich zelf staande kunst werken. Maak je nu klaar om opnieuw verliefd te worden, met inspirerende maar betaalbare klokken welke zijn als waardevolle kunststukken in uw woonomg... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   83 Producten

   Alle Klokken van Thomas Kent

   Thomas Kent Klok kopen?

   De kracht achter het merk Thomas Kent is Nigel Waller, hij is de oprichter en creatieve kracht van het merk Thomas Kent. De Thomas Kent klokken staan al meer dan veertig jaar centraal in de woning inrichting.

   De fantastische Thomas Kent klokken staan bekend om hun eigenzinnig Brits Design. Elke klok heeft iets unieks. Het klokken assortiment is om de beurt elegant, opwindend en eclectisch, met stijlen en thema’s voor elke smaak, van rellend tot verfijnd en ingetogen. Dus het design van de klokken heeft een stijl welke overeenkomt met de persoon Thomas Kent, maar dat leest u verderop.

   Thomas Kent als kunst centraal in uw huis

   Het klokken assortiment van Thomas Kent evolueert continue, het zijn allemaal op zich zelf staande kunst werken. Maak je nu klaar om opnieuw verliefd te worden, met inspirerende maar betaalbare klokken welke zijn als waardevolle kunststukken in uw woonomgeving.

   Het verhaal van Thomas Kent tot Klokken

   Het getalenteerde team van de Noord-Londense studio van Thomas Kent wordt gedreven door een passie, panache en een vleugje excentriciteit waarbij het verleden niet vergeten wordt.

   De familie Kent woonde in Cork en maakte deel uit van een nationalistische familie. Toen de woning van Kent overvallen werd, door de Ierse Republikeinse Broederschap, stuitten ze op verzet van Thomas Kent. Bij een vuurgevecht van ruim 4 uur raakte de broer van Thomas Kent ernstig gewond, uiteindelijk werden de Kents gedwongen zich over te geven.

   Thomas Kent werd berecht door de krijgsraad en ter dood veroordeeld, maar de straf werd omgezet en hij werd veroordeeld tot vijf jaar straf. Op 9 mei 1916 werd Thomas Kent alsnog geëxecuteerd door het vuurpeloton in Cork. Kent werd begraven op het terrein van Cork Prison in Ierland.

   Herinnering en gedenktekens van Thomas Kent

   Recent in 2015 werd er aan de familie Kent een staatsbegrafenis aangeboden welke geaccepteerd werd, waarop het stoffelijk overschot in juni 2015 werd opgegraven. De staatsbegrafenis vond plaats op 18 september 2015 in de Sint-Nicolaaskerk in Castlelyons.

   Het centraal station in Cork is vernoemd naar Thomas Kent, het Kent Station. Maar ook de brug over de rivier de Blackwater, waar Thomas Kent vastgehouden werd na zijn arrestatie werd in 2016 ook naar hem genoemd.

   Waarom ook herinneringen een Thomas Kent doormiddel van een klok?

   Een klok tikt, de tijd tikt door, Thomas heeft 5 jaar straf gehad, die tijd tikte langzamer. Een klok past bij het leven van Thomas Kent, dagelijks herinnert worden aan hem hoeft niet, maar de klok hangt vaak centraal in de woonruimte. Nu zijn de klokken ontworpen met de persoonlijkheid van Thomas Kent in het achterhoofd, welke u terugziet in het design.

   Hoe gepassioneerd we ook zijn, deze kunst maakt deel uit van je huis. Wat uw decor of smaak ook is, u vindt hier iets dat comfortabel bij u past en wat harmonieus klinkt met de nieuwste interieur pallet trends.

   Alle Thomas Kent klokken hebben we verzameld in één handige webshop, voor een scherpe eerlijke prijs.