Contact
0

Categorieën

Filters

   Lichtbronnen

   Lichtbronnen Lichtbronnen bepalen de sfeer en uitstraling van je licht. Veel lichtbronnen zijn onderling uitwisselbaar, bijvoorbeeld halogeenlichtbronnen. Deze breken relatief eenvoudig en kunnen het beste worden vervangen door LED-lichtbronnen. Deze hebben een langere levensduur en u kunt veel geld besparen op uw energierekening.   De lichtbro... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -
   216 Producten
   83,99
   75,95
   Smart Outdoor Camera
   Calex

   Smart Outdoor Camera

   Koop nu extra voordelig, deze Calex lichtbron ca...
   75,95
   Bekijken
   9,99
   5,92
   Calex Ledlampje G9 - 2,2W - 2700K
   Calex

   Calex Ledlampje G9 - 2,2W - 2700K

   Deze G9 LED lampenbol 2,2W heeft een lichtopbren...
   5,92
   Bekijken
   54,95
   39,95
   Megaman AR111 Led lamp
   Megaman

   Megaman AR111 Led lamp

   Koop nu deze Megaman AR111 Led lamp voordelig o...
   39,95
   Bekijken
   68,74
   29,65
   Calex 230v dimmer led 3-18w
   Calex

   Calex 230v dimmer led 3-18w

   Koop nu voordelig uit onze Outlet een laatste ka...
   29,65
   Bekijken

   Lichtbronnen

   Lichtbronnen

   Lichtbronnen bepalen de sfeer en uitstraling van je licht. Veel lichtbronnen zijn onderling uitwisselbaar, bijvoorbeeld halogeenlichtbronnen. Deze breken relatief eenvoudig en kunnen het beste worden vervangen door LED-lichtbronnen. Deze hebben een langere levensduur en u kunt veel geld besparen op uw energierekening.

    

   De lichtbron

   Een lichtbron zendt het licht uit een armatuur. Deze lichtbron is het essentiële object in je licht. We kunnen de lichtbron onderverdelen in een aantal verschillende eigenschappen. Er zijn de lichtsterkte en de lichtkleur en deze vormen de belangrijkste kernwaarden. Daarnaast is het een verstandige keuze om ook de hoek van het uitgestraalde licht in gedachten te houden. Dit kan overal worden uitgezonden, zoals het traditionele lichtkoepel, terwijl schijnwerpers of andere specifieke lichtbronnen zich richten op de graden of breedte van de lichtstralen. Wanneer u van plan bent dit soort lichtbronnen te kopen, is het een goed idee om van tevoren na te denken over wat u ermee wilt doen. Door middel van een grote hoek kan een spotarmatuur worden gebruikt om een ​​groot gebied te verlichten, maar wil je gewoon één schilderij verlichten? Hangt de spot niet te dicht bij het schilderij? Dan koopt u best een lichtbron met een kleinere hoek en een kleiner bereik.

    

   Lichtbronnen online kopen

   Lichtbronnen kunt u gemakkelijk online kopen. Maak gebruik van de vele verschillende Philips-lichtbronnen die we beschikbaar hebben. Blader door onze LED-lichtbronnen, lichtbronnen voor uw auto en traditionele lichtbronnen met halogeentechnologie. Vroeger maakten we gebruik van de gewone gloeilamp toen we een nieuwe lichtbron kochten, of misschien een spaarlamp als lichtbron, terwijl de LED-lichtbronnen absoluut het licht van de toekomst zijn.