Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Huishoud

     Huishoudproducten kopen? In huis zijn er altijd wel apparaten of oppervlakten die eens een goede schoonmaakbeurt nodig hebben. Vooral de hardnekkige vlekken of onbereikbare plekken vragen extra aandacht en zijn lastig te verwijderen. Het reinigen van bijvoorbeeld een apparaat is iets waar extra aandacht aan besteed moet worden. De dagelijkse t... Toon meer

   Hoofdkleur

   Prijs

   -

   Merken

   309 Producten

   Huishoud

    

   Huishoudproducten kopen?

   In huis zijn er altijd wel apparaten of oppervlakten die eens een goede schoonmaakbeurt nodig hebben. Vooral de hardnekkige vlekken of onbereikbare plekken vragen extra aandacht en zijn lastig te verwijderen. Het reinigen van bijvoorbeeld een apparaat is iets waar extra aandacht aan besteed moet worden. De dagelijkse taken worden gedaan en deze gebeuren vaak zelfs automatisch zoals de was doen, koken en de vaat. Deze maken nu eenmaal deel uit van de dagelijkse routine. De wasmachine draait in sommige gezinnen elke dag, net als de vaatwasser. Maar wassen in een vieze wasmachine wil niemand. En is jouw vaat wel echt schoon of alleen voor het oog? Of de koffie die je elke ochtend drinkt, wanneer zijn de leidingen voor het laatst gereinigd? Zo zijn er veel verschillende verborgen plekken in huis die snel en vaak vergeten worden. Het reinigen van deze apparaten en bepaalde oppervlakten is niet alleen veel frisser en hygiënischer, maar het zorgt er ook voor dat jouw apparaten velen malen langer meegaan. Door leidingen regelmatig te spoelen en te reinigen voorkomt ophoping van vuiligheid en restafval. Dit voorkomt weer verstopping. Jouw apparaten zijn na reiniging niet alleen schoner, maar hebben indirect een onderhoudsbeurt gehad. Zie het als een kleine investering, je bent hierdoor op langere termijn velen malen goedkoper uit dan wanneer je dit niet doet. Want zodra de leidingen verstopt zijn komt het einde al snel in zicht.

    

   Huishoud Bij Piet van Walsem

   Alle apparaten in huis gebruik je dagelijks maar hoe vaak reinig je deze apparaten zelf? Het verschilt per apparaat en de frequentie van gebruik hoe vaak een apparaat schoongemaakt moet worden. Het is daarom aan te raden dit voor jezelf op een rijtje te hebben, je kunt zelf het beste inschatten wanneer het nodig en door dit bij te houden weet je precies wanneer welk apparaat gereinigd moet worden. Hiermee voorkomt je het soms onbewust uitstellen wat ten nadelen kan zijn voor jouw apparaten.

    

   Het zou handig zijn als er één middel zou zijn wat overal voor gebruikt kan worden, maar helaas hebben de vele verschillende apparaten ander materiaal en ook ander vuil. Deze verschillen vragen nu eenmaal een ander plan van aanpak. Voor het verwijderen van bijvoorbeeld kalk in een wasmachine is een ander middel nodig dan bij het schoonmaken van een frituurpan.

    

   Ons assortiment reinigingsmiddelen zijn van het welbekende merk HG®. De meest voorkomende reinigingsmiddelen zijn voor de oven en grill, gootsteenonstopper en de wasmachine en vaatwasser. Maar ook reinigingsproducten voor koffieapparaten, airfryers en frituurpannen zijn veelgevraagd. Ook een veel voorkomend probleem is schimmelvorming met name op badkamers, het toilet en bij de gootsteen. Schimmel ontstaat op vochtige plekken en zorgt voor een muffe geur. Ook het aanzicht van schimmelvorming is niet heel prettig. Het ziet er vies uit.

    

   Het regelmatig reinigen van uw huishoudelijke apparaten is dus niet alleen goed voor een schonere was of drinkbare koffie, maar verlengt ook de levensduur van uw apparaten en laat ze glanzen als nooit tevoren.