Contact
0

Categorieën

Filters

   Terugsturen & Ruilen

    

   Terugsturen

   Is het bestelde product niet naar wens, dan kunt u het retourneren middels het contactformulier. Dit is mogelijk binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling. Hebt u het retourformulier ingediend, dan ontvangt u van ons verdere informatie over het retourproces. U dient uw bestelde product(en) binnen veertien dagen nadat u heeft aangegeven deze retour wenst te sturen ook daadwerkelijk retour gestuurd te hebben. Mocht dit niet binnen deze periode gebeurd zijn, dan vervalt aanvraag voor herroeping. Niet alle producten zijn terug te sturen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
   - volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

   Heeft u uw bestelling inmiddels teruggestuurd? Wij storten het bedrag ter waarde van uw bestelling zo snel mogelijk terug op uw rekening, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst, die plaatsvindt zodra u de retourzending bij ons aanmeldt. U ontvangt van ons het bedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. U dient zelf de kosten voor het retourneren van uw aankoop te betalen, dit kunnen wij niet retourneren.

    

   Voorwaarden

   Producten moeten in de zo oorspronkelijk mogelijk originele verpakking geretourneerd worden. Maak hierbij gebruik van een beschermende verzendverpakking. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. In dat geval kunnen we niet het volledige bedrag retourneren.

   Voor de snelste afhandeling raden wij u aan om, behalve het product, ook het retourformulier – zoals ontvangen van onze klantenservice – en een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij de retournering te voegen.

   De portokosten voor de retourzending komen voor uw rekening, wij betalen u standaard alle overige reeds betaalde bedragen terug. Kiest u een vervangend product dat beter bij uw wensen aansluit, dan worden deze kosten verrekend met het reeds betaalde bedrag. Kiest u ervoor het aankoopbedrag terug te vragen, dan ontvangt u het binnen veertien dagen na aanmelding van uw retourzending op uw rekening.

    

   Ruilen

   Voor het ruilen van een product of bestelling kunt u bovenstaande procedure volgen. Uiteraard vernemen we graag met welk product u uw zending wilt ruilen. Hebt u vragen hierover, dan zijn we u vanzelfsprekend graag van dienst per telefoon of e-mail.