Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Machines

   Machines Je hebt kleine klussen en je hebt grote klussen. Je hebt handige doe-het-zelvers en echte praktiserende professionals. Het ene moment heb je genoeg aan een handschroevendraaier voor een paar schroeven en het andere moment doe je de hele dag gevoelsmatig niets anders dan alleen maar schroeven draaien. Een schroevendraaier machine zou je da... Toon meer

   Hoofdkleur

   Prijs

   -

   Merken

   164 Producten

   Machines

   Machines

   Je hebt kleine klussen en je hebt grote klussen. Je hebt handige doe-het-zelvers en echte praktiserende professionals. Het ene moment heb je genoeg aan een handschroevendraaier voor een paar schroeven en het andere moment doe je de hele dag gevoelsmatig niets anders dan alleen maar schroeven draaien. Een schroevendraaier machine zou je dan veel tijd, moeite en kracht besparen. Zo zijn er nog talloze handelingen die machinaal uitgevoerd kunnen worden. Maar machinaal heeft naast snelheid en kracht ook een nettere afwerking. Een zaagmachine zaagt bijvoorbeeld perfect recht dit in tegenstelling tot een handzaag. Voor enkel gebruik zijn handmaterialen prima voor gebruik, maar zodra bepaalde handelingen wekelijks of soms dagelijks voorkomen kan het een goede investering zijn om over te gaan op een machine die aansluit op de desbetreffende handeling. Een investering die op langere termijn niet alleen lichamelijk ontlast maar ook ervoor zorgt dat je meer kunt doen in minder tijd. Vanuit financieel oogpunt erg aantrekkelijk, want er kunnen meer klussen geklaard worden in dezelfde tijd. Dat betekent meer winst voor jou of je bedrijf.

    

   Machines bij Piet van Walsem

   Ben je een handige doe-het-zelver, maar heb je al zoveel werk dat je soms wilde dat je sneller kon werken? Elke professional is ook ooit als handige doe-het-zelver begonnen en is misschien nu wel professional geworden omdat hij of zij geïnvesteerd heeft in diverse ontlastende en tijdbesparende machines. Wordt zelf ook een professional en breidt stuk bij stuk je gereedschap en machines uit.

    

   Ervaring komt met de jaren en daarmee ook je werkmateriaal. Maar waar begin je nou? Machines die echt niet mogen ontbreken in je garage of werkkast zijn bijvoorbeeld schuurmachines, boormachines of een decoupeerzaag. Dit zijn mooie opstapjes naar de grotere en meer professionele machines zoals een cirkelzaag, compressor of zaagtafel.

    

   Voor elke handeling zijn er weer andere machines. Maar zo kunnen er ook voor dezelfde handelingen andere machines nodig zijn. Voor het doorzagen van grote planken of platen heb je namelijk groter geschut nodig dan bij doormidden zagen van alleen een latje. Dankzij ons ruime assortiment krijg je elke klus geklaard. Niet alleen snel maar ook met een professionele en nette afwerking. Bij aanschaf van dit soort machines krijg je meer en meer klussen. Je hebt immers meer te bieden. Daardoor kom je vanzelf in aanraking met nieuwe klussen. Door deze nieuwe opdrachten doe je weer meer ervaring op. Er komt dan vanzelf een moment dat je jezelf een echte professional kunt noemen. Wie wil dat nou niet?

    

   FAQ

   Wat zijn de voordelen van een accugereedschap ten opzichte van een elektrisch gereedschap?

   Er zijn veel verschillende voordelen van het gebruik van accugereedschap ten opzichte van elektrisch gereedschap. Hieronder een kort overzichtje: 

   Mobiliteit: Accugereedschap is draadloos en werkt op batterijen. Hierdoor kun je je gemakkelijk verplaatsen zonder beperkt te worden door de lengte van een snoer of dat deze je hindert in het verplaatsen. Helemaal ideaal is het natuurlijk voor het werken op locaties zonder stroom of wanneer geen stopcontact in de buurt is. 

   Veiligheid: Accugereedschap is over het algemeen veiliger om mee te werken dan elektrisch gereedschap. Er is geen snoer die in de weg kan zitten of voor gevaarlijke situaties kan zorgen. 

   Gemak:Accugereedschappen zijn vaak wat lichter en compacter, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn. Ook het snoer zit niet in de weg wat een hoop frustraties wegneemt en je beide handen goed kunt gebruiken.

   Geluidsarm:Accugereedschap maakt over het algemeen vaak minder lawaai. Hierdoor is het natuurlijk prettiger om mee te werken. 

   Kan een zaagmachine worden gebruikt voor het zagen van steen?

   Een standaard zaagmachine die bedoeld is voor hout of metaal, kan niet worden gebruikt voor het zagen van steen. Dit komt omdat steen veel harder is dan hout of metaal en speciale apparatuur vereist. Om stenen te zagen, hebt u een speciale zaagmachine nodig die is ontworpen voor het zagen van steen, zoals een steenzaagmachine of een tegelzaagmachine. Deze machines zijn uitgerust met diamantzaagbladen die in staat zijn om door harde steensoorten te snijden. Ook is er een speciale sleuvenfrees voor het frezen van sleuven in de muur voor de elektra. Deze is geschikt voor het frezen in steen. 

   Hoe selecteer ik de juiste boor voor een bepaald materiaal?

   Het is belangrijk om na te gaan in welk materiaal je gaat boren. Houtboren hoeven niet zo hard te zijn als steenboren of metaalboren. Ook is het goed om na te gaan welke aansluiting je nodig hebt. 

   Kan een decoupeerzaag worden gebruikt voor het zagen van gebogen lijnen?

   Ja, een decoupeerzaag is speciaal ontworpen om gebogen lijnen te zagen en wordt vaak gebruikt voor het zagen van bochten en andere vormen in hout, metaal, kunststof en andere materialen. Doordat het zaagblad van een decoupeerzaag dun en langwerpig is, kan deze gemakkelijk gebogen lijnen zagen.