Contact
0

Categorieën

Filters

   Van Jolly klompen naar Gardy klompen

   Jolly klompen, een zeer bekende naam binnen de wereld van de klompen. Het merk Jolly heeft zijn plaats in deze wereld dik verdiend. Nu heeft een nieuwkomer, de Gardy klomp ,de markt veroverd met zijn verbeterde eigenschappen en superieure ontwerp.... Toon meer
   13 Producten

   Van Jolly klompen naar Gardy klompen

   Van Jolly klompen naar Gardy klompen

   Jolly klompen, een zeer bekende naam binnen de wereld van de klompen. Het merk Jolly heeft zijn plaats in deze wereld dik verdiend. Nu heeft een nieuwkomer, de Gardy klomp ,de markt veroverd met zijn verbeterde eigenschappen en superieure ontwerp.

   Wat Gardy onderscheidt van zijn voorganger is de aandacht voor detail in het ontwerp. De klomp is ergonomisch gevormd om perfect bij de voet te passen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en het comfort wordt gemaximaliseerd tijdens lange uren in de tuin. Daarnaast is Gardy gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en de ruwe omstandigheden van buitenactiviteiten kunnen doorstaan.

   De verbeteringen gaan verder dan alleen het ontwerp. Gardy heeft een antislipzool die zorgt voor een stevige grip, zelfs op natte en gladde oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt geminimaliseerd. Bovendien zijn de klompzolen waterdicht, waardoor tuiniers met vertrouwen door plassen en vochtige grond kunnen stappen.

   Gardy klompen varianten

   Gardy klompen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten om aan de behoeften en voorkeuren van verschillende gebruikers te voldoen. Hier zijn twee van de meest voorkomende Gardy klompsoorten:

   • Open hak klompen: Deze Gardy klompen hebben een open hielontwerp, waardoor gemakkelijk in- en uitstappen mogelijk is. Ze zijn ideaal voor situaties waarin je snel in en uit je klompen moet kunnen stappen, zoals tijdens het werken in de tuin of het uitvoeren van taken rondom het huis. Open hak klompen bieden ook goede ventilatie voor je voeten, waardoor ze koel en comfortabel blijven.
   • Gesloten klompen: Gardy biedt ook gesloten klompen, waarbij de hiel volledig bedekt is. Dit type klomp biedt meer bescherming en ondersteuning aan de voet en is geschikt voor situaties waarin je extra stabiliteit nodig hebt. Gesloten klompen zijn bijvoorbeeld ideaal voor werkzaamheden in een meer veeleisende omgeving, zoals in de landbouw of de bouw.

    

   Bovenstaande varianten zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Hieronder vind je een kort overzicht met varianten en kleuren beschikbaar zijn: 

    

   Jolly:

   Blauw:

   Zwart:

   Groen:

   Bruin:

   Accessoires:

   Jolly klompen vergeleken met Gardy klompen

   1. Jolly klompen waren in het verleden populair en werden niet alleen gebruikt in de tuin, maar ook in het dagelijks leven. Zo worden de Gardy klompen in deze tijd natuurlijk ook gebruikt. 
   2. Gardy hebben verbeterde eigenschappen en designkenmerken die zorgen voor een betere gebruikerservaring. 
   3. De pasvorm van de Gardy klompen is ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort, zelfs voor langdurig dragen.
   4. De antislipzool van de Gardy klompen zorgt voor een veilige grip, zelfs op gladde oppervlakken.
   5. Kortom of je nu in de tuin werkt, boodschappen doet of gewoon comfortabele schoenen nodig hebt voor dagelijks gebruik, Gardy klompen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.