Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Verlichting

   Verlichting Naast ons uitgebreide assortiment voor de echte vakmannen van gereedschap tot elektra of voor de liefhebbers van tuin en dier hebben wij ook een ruim aanbod verlichting. Verlichting is iets waar wij als mensen niet meer zonder mee kunnen en dus voor iedereen van belang. Denkt u eens aan de donkere winterse maanden waar daglicht het mee... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -
   571 Producten

   Verlichting

   Verlichting

   Naast ons uitgebreide assortiment voor de echte vakmannen van gereedschap tot elektra of voor de liefhebbers van tuin en dier hebben wij ook een ruim aanbod verlichting. Verlichting is iets waar wij als mensen niet meer zonder mee kunnen en dus voor iedereen van belang. Denkt u eens aan de donkere winterse maanden waar daglicht het meest schaars is. In de winter branden er meer lampen dan we ons soms realiseren. Overal waar u kijkt brandt er wel iets. Bijvoorbeeld bij u in huis hangt er ongetwijfeld op elke kamer wel een lamp of een vorm van verlichting. Uw fiets en auto zijn ook voorzien van licht en zelfs de straten en fietspaden worden verlicht door grote, heldere lantaarnpalen.

    

   Licht in de duisternis is een mooie uitspraak die hier goed bij past. Wie wil er nu in het donker zitten? We zien liever wat er voor en achter ons gebeurt. Het geeft niet alleen meer het gevoel van veiligheid op de wegen, maar ook een prettige sfeer in de warme huiskamers of op straat tijdens de knusse feestdagen. Een gezellig hoeklampje geeft namelijk een totaal andere indruk dan een grote TL-lamp boven de keukentafel. Door het kiezen van de juiste lampen met bijpassend design kan een ruimte totaal anders overkomen. Verlichting doet meer dan alleen zicht geven. Het geeft een gevoel van een thuis en gezelligheid.

    

   Verlichting bij Piet van Walsem

   Ons assortiment verlichting is ingedeeld in vier verschillende subcategorieën. Autolampen, lichtbronnen, buitenverlichting en binnenverlichting. Hiermee kunt u gericht zoeken en sneller het gewenste product vinden.

    

   Autolampen zijn altijd een punt van aandacht. Het verkeer wordt steeds drukker en drukker. Het is daarom belangrijk dat iedereen die deelneemt aan het verkeer ervoor zorgt dat zij goed zichtbaar zijn voor de medeweggebruiker. Dit voorkomt ongelukken. Gelukkig controleert de overheid hier streng op zodat de Nederlandse wegen optimaal veilig blijven voor al zijn weggebruikers. Maar alle lampjes gaan een keer kapot, dat kan gebeuren. Gelukkig zijn alle autolampjes los te bestellen, maar zijn ook in complete sets verkrijgbaar. Het is niet verplicht om reservelampjes in uw auto te hebben liggen, maar mocht u aangehouden worden en u kunt het lampje ter plekke vervangen kan dit een vervelende bekeuring schelen. Het is dus zeker de moeite waard om deze toch in uw auto te hebben liggen. U zorgt er op die manier voor dat u altijd veilig de weg op kunt. Waar u wel op moet letten is de fitting en de wattage van de autolamp.

    

   Onze tweede subcategorie is de categorie met lichtbronnen van het merk Outlight. Deze lichtbronnen zijn LED-lampen en dus energiezuinig. Dit kunnen gloeilampen of spotlampjes zijn, van beide varianten zijn er dimbare exemplaren verkrijgbaar. Net wat uw wensen zijn.