Contact
0

Categorieën

Filters

   Vloerlampen voor binnen

   Vloerlampen Vloerlampen brengen een bepaalde sfeer in elke kamer waarin u ze plaatst. Wij bieden een ruime keuze aan design vloerlampen, led-vloerlampen, antieke staande lampen en nog veel meer. Daarom kunnen wij u een vloerlamp aanbieden voor elke kamer en elke mogelijke stijl. Staande verlichting kan ook worden onderverdeeld in subcategorieën. ... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -
   10 Producten
   141,99
   88,49
   Bronzen vloerlamp - 25x52x153cm
   Kolony

   Bronzen vloerlamp - 25x52x153cm

   Deze vloerlamp is niet alleen heel erg stoer, de...
   88,49
   Bekijken
   30,99
   19,99
   Vogelkooi tafellamp Birdy
   Urban

   Vogelkooi tafellamp Birdy

   Koop nu extra voordelig, deze Vogelkooi tafellam...
   19,99
   Bekijken

   Vloerlampen voor binnen

   Vloerlampen


   Vloerlampen brengen een bepaalde sfeer in elke kamer waarin u ze plaatst. Wij bieden een ruime keuze aan design vloerlampen, led-vloerlampen, antieke staande lampen en nog veel meer. Daarom kunnen wij u een vloerlamp aanbieden voor elke kamer en elke mogelijke stijl. Staande verlichting kan ook worden onderverdeeld in subcategorieën. Je hebt misschien gehoord van schaduwlichten, booglampen en leeslampjes. 

    

   Verschillende stijlen vloerlampen

   Dankzij onze verschillende soorten vloerlampen vind je zeker een stijl en look die je mooi vindt. Koop een gebogen licht en kies voor een kunstzinnig ontwerp dat niemand in de weg staat, of kies voor een schaduwlicht met een iets rustiekere buitenkant. Onze leeslampen zijn verkrijgbaar in zowel antieke als moderne uitvoeringen, waardoor u makkelijker zelf kunt beslissen welk type licht het beste bij uw interieur past. Dankzij onze grote verscheidenheid aan vloerlampen, kunt u uw verlichting stijlvol ordenen, terwijl u ook aandacht besteedt aan het gebruik van energiezuinige LED-lampen.

    

   Vloerlampen kopen

   Vloerlamp kopen? Misschien is het eerste dat u moet doen, ons assortiment vloerlampen doorbladert en inspiratie opdoet. Bedenk of u een moderne vloerlamp of een meer antiek ogende vloerlamp wilt. Er zijn zoveel subtiele verschillen tussen al deze vloerlampen en je kunt ze gemakkelijk vergelijken op onze website. Uiteindelijk kiest u gewoon uw definitieve selectie en wij zorgen voor een vlotte levering.