Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Verf

     Verf Wat is verf eigenlijk? Het woord verf is een algemene term voor een pigment houdende laag die aangebracht wordt om een voorwerp of ondergrond te beschermen óf om deze te verfaaien. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld meubels en muren. Verf wordt daarnaast veelvuldig gebruikt in de kunstwereld met name bij de schilderkunst, maar ook ti... Toon meer

   Hoofdkleur

   Prijs

   -
   32 Producten
   9,99
   5,95
   KWB Resereve Mes voor 9214-00
   KWB

   KWB Resereve Mes voor 9214-00

   Koop de KWB Resereve Mes voor 9214-00 nu voordel...
   5,95
   Bekijken
   64,99
   58,99
   Super Industriereiniger 5L
   Supercleaners

   Super Industriereiniger 5L

   Dit is echt de oudhollandse oplossing! De Super ...
   58,99
   Bekijken
   11,99
   7,65
   Super Ontvetter 500ml
   Supercleaners

   Super Ontvetter 500ml

   Dit is echt de oudhollandse oplossing! De Ontvet...
   7,65
   Bekijken
   14,99
   10,48
   KWB Kitstrijkset, 4 Delig
   KWB

   KWB Kitstrijkset, 4 Delig

   Koop de KWB Kitstrijkset, 4 Delig nu voordelig o...
   10,48
   Bekijken
   11,99
   8,33
   KWB 5 Hygienemasker M 67
   KWB

   KWB 5 Hygienemasker M 67

   Koop de KWB 5 Hygienemasker M 67 nu voordelig on...
   8,33
   Bekijken
   12,95
   7,95
   HG alle nare geurtjes weg
   HG

   HG alle nare geurtjes weg

   HG alle nare geurtjes weg verwijdert nare geurtj...
   7,95
   Bekijken
   11,99
   7,29
   Super Industriereiniger 500ml
   Supercleaners

   Super Industriereiniger 500ml

   Dit is echt de oudhollandse oplossing! De Indust...
   7,29
   Bekijken

   Verf

    

   Verf

   Wat is verf eigenlijk? Het woord verf is een algemene term voor een pigment houdende laag die aangebracht wordt om een voorwerp of ondergrond te beschermen óf om deze te verfaaien. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld meubels en muren. Verf wordt daarnaast veelvuldig gebruikt in de kunstwereld met name bij de schilderkunst, maar ook tijdens een creatief middagje verven met de kinderen gaat er veel verf doorheen. Zo zijn er nog talloze doeleinden en toepassingen voor verf.

    

   Het beschermen van een voorwerp of ondergrond is de meer functionele functie van verf. Het gebruik van verf in de kunstwereld is voor vermaak, tijdverdrijf en ter decoratie. Dit is de creatieve kant van verf. Of verf nu gebruikt wordt voor professionele doeleinden of door een creatieve hobbyist, niemand kan verven zonder verf en bijbehorende kwasten en/of penselen. Voor bescherming van hout wordt er ook vaak gekozen voor beits.

    

   Verf is verkrijgbaar in allerlei kleuren, varianten en toepassingsstijlen. Elke kleur heeft zijn eigen kleurcode. Dit is handig en zelfs belangrijk voor als je nieuwe verf nodig heeft van dezelfde kleur. Er zijn zoveel verschillende soorten en tinten dat een klein verschil soms een groot effect kan hebben op het voorwerp of de ondergrond waarop je het wilt toepassen. Stel jezelf eens voor dat je een beschadiging van de muur hebt hersteld en je deze wilt oververven zodat de muur weer mooi en één geheel wordt. Bij gebruik van verf met een verkeerde kleurcode kan het zo zijn dat het uiteindelijk eindigt in het verven van de hele muur, omdat het verschil klein was, maar wel te groot om het mooi te laten zijn. Dat is zonde! Om dit te kunnen voorkomen kies je de kleur die je mooi vindt, onthoudt vervolgens de kleurcode of bewaar het kleurenkaartje met code. Mocht het in de toekomst voorkomen dan heb je altijd de juiste kleurcode bij de hand.

    

   Door iets te verven of te schilderen maak je het voorwerp of een muur naar je eigen smaak. Iedereen heeft weer een andere smaak en daarmee zijn kleurenkeuzes altijd persoonsgebonden, maar dat maakt het wel zo leuk.

    

   Verf bij Piet van Walsem

   Het kan voorkomen dat je oude verflagen wilt verwijderen. Dan is de verfschraper een geschikt en fijn instrument. Deze kan gebruikt worden zonder het gebruik van afbijt. Deze verfschraper kan ook op glas worden toegepast of bij hard aangebakken etensresten op een kookplaat, multifunctioneel dus. Om te kunnen verven heb je natuurlijk kwasten en/of penselen nodig. Deze zijn voor zowel professioneel gebruik als voor de liefhebber geschikt. Wil je een tuintafel of een ander houtenmeubel een beschermlaag geven zonder deze te verven? Dan is beits wellicht een goede oplossing. Het is waterafstotend en is verkrijgbaar in zowel transparant als dekkend.

    

   Mochten er vragen zijn of kan je een bepaald product niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.