Contact
0

Categorieën

Filters

   Bol lampen, stijlvol en onderhoudsvrij

   Bollampen voor buiten Bollampen worden voornamelijk gebruikt in clusters en zorgen voor een aangename verlichting rond wandelpaden of vijvers. U kunt ook slechts één bollamp gebruiken, bijvoorbeeld om een ​​terras te verlichten. Veel mensen zullen denken aan simpele 'bolletjes' als ze denken aan bollampen. Meestal wel, maar door de juiste kl... Toon meer

   Hoofdkleur

   Prijs

   -

   Merken

   116 Producten

   Bol lampen, stijlvol en onderhoudsvrij

   Bollampen voor buiten

   Bollampen worden voornamelijk gebruikt in clusters en zorgen voor een aangename verlichting rond wandelpaden of vijvers. U kunt ook slechts één bollamp gebruiken, bijvoorbeeld om een ​​terras te verlichten. Veel mensen zullen denken aan simpele 'bolletjes' als ze denken aan bollampen. Meestal wel, maar door de juiste kleur en maat te kiezen, kunt u de perfecte stijl creëren voor vrijwel elk huis.

   Bollampen voor buiten in de tuin
   We kennen het 'bolvormige' licht beter als een bollicht. Hierdoor komt het ontwerp meer tot zijn recht, omdat het bijdraagt ​​aan de uitstraling van uw tuin. Door het moderne design van de huidige generatie bollampen past hij perfect in vrijwel elke tuin. Gebruik je geweldige planten, plantenbakken met bloemen of misschien een mooie vijver of wandelpaden? Je kunt de bollampen op veel verschillende locaties gebruiken en daardoor een geweldig tuinontwerp uitvoeren.

   Bollampen kopen
   Bent u op zoek naar bollampen om uw tuin stijlvol te verlichten? Blader door ons online assortiment en zoek naar de globe-lampen die uw voorkeur hebben. Kies voor een wat kleinere bollamp met een voorname uitstraling, of kies voor een grotere uitvoering waarmee je met één enkele lamp het hele terras op een prettige manier verlicht. De mogelijkheid met gloeilampen is letterlijk eindeloos, dus blader snel door en kies je favoriet!