Contact
0

Categorieën

Filters

   Olivari

   Olivari

   Exclusief deurbeslag: Olivari - Italiaans meesterwerk in design

   Welkom in de wereld van exclusief deurbeslag. Hier komen vakmanschap, passie en design samen in perfecte harmonie. Met het exclusieve beslag van Olivari bieden wij u een perfecte selectie van deurkrukken van topkwaliteit, deze deurklinken van topkwaliteit benadrukken de essentie van Italiaans design. Al meer dan een eeuw lang heeft Olivari interieurs verfraaid met verschillende Italiaanse deurkrukken.

    

   Italiaanse passie en ambacht

   In het hart van Italië, in een eigen fabriek, creëert Olivari exclusieve deurkrukken. De exclusieve ontwerpen worden gemaakt door internationaal toonaangevende ontwerpers uit verschillende landen, wat resulteert in een scala aan stijlen die in elk interieur passen. Of u nu houdt van klassieke elegantie, moderne minimalisme of eclectische extravagantie, er is een Olivari-deurklink die uw visie tot leven brengt. Deze deurkrukken zijn niet alleen kunstwerken op zich, maar ze voegen ook een onmiskenbaar gevoel van verfijning toe aan uw leefomgeving.

    

   Een wereld van mogelijkheden

   Bij Olivari begrijpen we dat details het verschil maken. Onze deurkrukken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw interieur past. Of u nu kiest voor chroom, brons titaan of een andere stijlvolle afwerking, de aandacht voor detail en vakmanschap is altijd onmiskenbaar. Wij geloven dat uw deurbeslag niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een statement moet maken. Met Olivari-deurkrukken kunt u een persoonlijk tintje aan uw huis toevoegen en een blijvende indruk achterlaten.

    

   Olivari deurbeslag - de kracht van Italiaans topdesign

   In de ontwerpen van Olivari komt de passie voor stijlen uit vervlogen tijden tot leven. Voor degenen die houden van een zekere extravagantie in interieur- en meubeldesign, is Olivari de perfecte keuze. De originele en glamoureuze vormgegeven deurkrukken zijn juweeltjes van elegantie. Ja, ze kosten iets meer dan meer alledaags deurbeslag, maar de verfijning en schoonheid die ze aan uw interieur toevoegen, zijn onbetaalbaar. Met Olivari-deurkrukken creëert u werkelijk iets bijzonders in uw huis, omringd door schoonheid en designersvernuft.

    

   Ontdek de Olivari-collectie bij Piet van Walsem

   Bij Piet van Walsem vindt u alle hoogtepunten van de adembenemende Olivari-collectie. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren door de verscheidenheid aan ontwerpen, kleuren en afwerkingen. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier wordt onder andere het top design beslag van Olivari getoond, maar ook exclusief schakelmateriaal. Kom gerust langs! Ons adres: Dorpsstraat 2A, 4043KK Opheusden. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en te begeleiden. 

    

   Ontmoet de creatieve geesten achter Olivari’s kunstwerken

   Olivari heeft samenwerken met ontwerpers over de hele wereld, wat heeft geleid tot een collectie die niet alleen exclusief is, maar ook een weerspiegeling van diversiteit en creatieve kracht. Hier onder vindt je een aantal designers welke het assortiment van Olivari hebben uitgebreid.

   Rem Koolhaas: is een baanbrekende architect en ontwerper wiens werk de conventionele grenzen van architectuur en stedelijke planning uitdaagt. Met een scherp oog voor innovatie en functionaliteit heeft hij enkele van 's werelds meest iconische gebouwen en projecten gecreëerd. Zijn design bij Olivari heeft de deurkruk Open en deurkruk ABC gevormd.

   Patricia Urquiola: is een vooraanstaande ontwerpster en architecte wiens werk de wereld van design en interieur heeft getransformeerd. Haar creaties getuigen van een buitengewone visie, waarbij ze traditionele en eigentijdse elementen naadloos combineert. Met een ongeëvenaard gevoel voor esthetiek en functionaliteit heeft ze talloze iconische meubelstukken en interieurontwerpen gecreëerd. Haar designs bij Olivari zijn onder andere de deurkruk Conca.

   Marcel Wanders: is een prominente ontwerper en creatieve visionair die de wereld van design heeft verrijkt met zijn unieke stijl en grensverleggende creaties. Zijn werk wordt gekenmerkt door een meesterlijke mix van fantasie, elegantie en functionaliteit. Uit zijn ontwerpen voor Olivari zijn de deurkrukken Dolce Vita en Crystal Diamond gekomen.

   Elk van deze ontwerpers heeft een unieke stempel gedrukt op de Olivari-collectie, waardoor elk stuk een meesterwerk van design wordt. Wij geloven dat design de kracht heeft om emoties op te roepen, verhalen te vertellen en levens te verrijken. Maak kennis met de ontwerpers achter Olivari en laat u inspireren door hun creatieve genialiteit. Samen creëren we een wereld waar design en functionaliteit samenkomen in perfecte harmonie.

    

   Wereldwijde projecten

   Olivari schittert over de gehele wereld. Voor ons springen er een aantal projecten uit bijvoorbeeld het hoofdkantoor van Qatar Football Association, het hoofdkantoor van Lego en Burj Khalifa. Het mooie is dat de deurkrukken van Olivari ook nog dichter bij huis te vinden zijn. Zo zijn er ook projecten in Nederland waaronder het conservatorium hotel en het Groninger museum.