Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Schoeisel

   Schoeisel Ons uitgebreide assortiment schoeisel omvat: schoenen beveiligd, schoenen onbeveiligd, werkschoenen, werklaarzen, laarzen (dames, kinderen, heren en winter), schoenklompen, houten klompen, gezondheidsschoeisel, tuin en vrije tijd, pantoffels en accessoires.   --faq-- FAQ Wat zijn werkschoenen en waarom zijn ze belangrijk? Werks... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   527 Producten

   Schoeisel

   Schoeisel

   Ons uitgebreide assortiment schoeisel omvat: schoenen beveiligd, schoenen onbeveiligd, werkschoenen, werklaarzen, laarzen (dames, kinderen, heren en winter), schoenklompen, houten klompen, gezondheidsschoeisel, tuin en vrije tijd, pantoffels en accessoires.

    

   FAQ

   Wat zijn werkschoenen en waarom zijn ze belangrijk?

   Werkschoenen zijn speciaal ontworpen schoenen om te dragen op de werkvloer. Ze zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen gevaren zoals vallende objecten, scherpe voorwerpen en chemische stoffen. Het dragen van werkschoenen is belangrijk omdat het de veiligheid en gezondheid van werknemers beschermt en hen helpt om letsel en ongelukken op de werkplek te voorkomen. Er zijn verschillende soorten werkschoenen beschikbaar, zoals veiligheidsschoenen, antislipschoenen, sneakerwerkschoen, hoge werkschoenen en meer. 

   Wat zijn klompen en waarvoor worden ze gebruikt?

   Er zijn schoenklompen en houten klompen. Schoenklompen zijn schoenen met een houten zool en leren of kunststof bovenwerk. Ze worden traditioneel gedragen in de landbouw en tuinbouw, maar ze zijn ook populair in de zorgsector en bij hobbyisten. Klompen zijn handig omdat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, en ze bieden bescherming tegen vuil en vocht. Moderne klompen zijn vaak voorzien van een rubberen zool voor extra grip en comfort. Ook zijn er volledig houten klompen. Deze klompen worden ook nog veel gedragen en is typisch Nederlands. 

   Zijn tuinklompen waterdicht?

   Tuinklompen zijn meestal niet volledig waterdicht, maar ze zijn wel bestand tegen vocht. Hierdoor zijn ze geschikt om te dragen in de tuin en tijdens het werken met planten en bloemen. De meeste tuinklompen hebben een open hiel en zijn gemaakt van ademende materialen, wat zorgt voor ventilatie en comfort tijdens warme dagen. Een tuinklomp van het merk Gardy, ook wel het alternatief voor de Jolly tuinklomp genoemd, scoort het hoogst op het gebied van draagcomfort.

   Wat zijn kinderlaarsjes en waarom zijn ze belangrijk?

   Kinderlaarsjes zijn speciaal ontworpen laarzen voor kinderen. Ze bieden bescherming en comfort tijdens het spelen en buiten zijn. Het is belangrijk om kinderlaarsjes te dragen om de voeten van kinderen te beschermen tegen verwondingen en kou. Kinderlaarsjes zijn vaak voorzien van extra gripzolen en waterdichte materialen, wat zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm.

   Zijn vrijetijdslaarzen geschikt voor wandelen?

   Vrijetijdslaarzen zijn over het algemeen comfortabel en geschikt voor lichte wandelingen. Voor zwaardere wandelingen en hikes is het echter aanbevolen om speciale wandelschoenen te dragen. Wandelschoenen bieden extra steun en demping, wat belangrijk is bij het wandelen over ruw terrein. Vrijetijdslaarzen zijn echter ideaal voor casual wandelingen in het park of tijdens het reizen, omdat ze comfortabel en modieus zijn.