Contact
0

Categorieën

Filters

   Alle zwart afgewerkte producten voor uw voordeur!

   Alle zwart afgewerkte producten voor uw voordeur op 1 plek! Op deze pagina vindt u alle producten welke betrekking hebben tot uw voordeur. ... Toon meer
   82 Producten

   Alle zwart afgewerkte producten voor uw voordeur!

   Zwart voordeurbeslag

   Alle zwart afgewerkte producten voor uw voordeur op 1 plek! Op deze pagina vindt u alle producten welke betrekking hebben tot uw voordeur. Het zwarte veiligheidsbeslag van het merk Intersteel is van een hoogwaardig materiaal gemaakt en het kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. Daarbij komt ook dat het SKG gekeurd is, dit betekent dat het om inbraakwerkend veiligheidsbeslag gaat, tevens draagt dit bij aan het keurmerk PKVW, Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het voordeurbeslag zwart is voorzien van een kerntrekbeveiliging, hiermee wordt de cilinder beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. 

   Maak uw voordeur helemaal in dezelfde stijl met het zwarte voordeurbeslag bij Piet van Walsem. Of het nu om het zwarte voordeurbeslag gaat in de afmetingen 55, 72 of 92 of juist om een zwart huisnummer vintage of juist huisnummer zwart xxl, deze zijn allemaal te verkrijgen. Ook een deurbel zwart of een zwarte vlaggenstokhouder is geen probleem. Kortom alles voor uw voordeur in dezelfde stijl!