Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Sanitair

   Sanitair kopen? Als er over sanitair wordt gesproken, hebben we het eigenlijk over de artikelen wat met water te maken heeft in de badkamer, keuken, slaapkamer of toilet. Dergelijke ruimtes waar veel sanitair zich bevindt worden ook wel de "natte ruimte" genoemd. Van waterleiding of waterkraan tot afvoer en alles wat er tussen valt natuurlijk. Dez... Toon meer
   28 Producten

   Sanitair

   Sanitair kopen?

   Als er over sanitair wordt gesproken, hebben we het eigenlijk over de artikelen wat met water te maken heeft in de badkamer, keuken, slaapkamer of toilet. Dergelijke ruimtes waar veel sanitair zich bevindt worden ook wel de "natte ruimte" genoemd. Van waterleiding of waterkraan tot afvoer en alles wat er tussen valt natuurlijk. Deze ruimtes zijn onmisbaar in elk huishouden. Doordat je regelmatig in dit soort ruimtes komt, is het prettig als het er goed uitziet. Een klein beetje ontspanning kan geen kwaad, dat lukt natuurlijk alleen als je een trendy kraan of doucheset hebt. Wat is er tijdlozer dan een strakke zwarte kraan of een strakke zwarte douchekraan? Juist, vrijwel niets. Koop daarom snel je trendy kraan bij Piet van Walsem, en profiteer van de interessante prijzen! 

    

   Assortiment

   In ons uitgebreide assortiment kom je ook sanitair tegen. Zo hebben we veel kranen en verschillende douchesets in ons assortiment. Wanneer het komt tot een kraan hebben we het over een machine wat ervoor zorgt dat er een waterstroom wordt afgesloten of juist open wordt gezet. Hierdoor kan je gemakkelijk de sterkte van een straal van water of andere vloeistof controleren. Bij Piet van Walsem zijn vrijwel alle artikelen uit voorraad leverbaar. Wanneer dit niet het geval is kunnen we een snelle levertijd hanteren. Zo heb je de klus alsnog snel geklaard! 

    

   Sanitair bij Piet van Walsem

   Heb je een keuze kunnen maken, bestel dan eenvoudig en snel de producten online. Wanneer je er niet helemaal uitkomt of graag een offerte ontvangt kan je natuurlijk contact met ons opnemen, onze specialisten staan voor je klaar, en helpen je graag!