Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Sanitair

   Sanitair kopen? Als er over sanitair wordt gesproken, hebben we het eigenlijk over de artikelen wat met water te maken heeft in de badkamer, keuken, slaapkamer of toilet. Dergelijke ruimtes waar veel sanitair zich bevindt worden ook wel de "natte ruimte" genoemd. Van waterleiding of waterkraan tot afvoer en alles wat er tussen valt natuurlijk. Dez... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   70 Producten

   Sanitair

   Sanitair kopen?

   Als er over sanitair wordt gesproken, hebben we het eigenlijk over de artikelen wat met water te maken heeft in de badkamer, keuken, slaapkamer of toilet. Dergelijke ruimtes waar veel sanitair zich bevindt worden ook wel de "natte ruimte" genoemd. Van waterleiding of waterkraan tot afvoer en alles wat er tussen valt natuurlijk. Deze ruimtes zijn onmisbaar in elk huishouden. Doordat je regelmatig in dit soort ruimtes komt, is het prettig als het er goed uitziet. Een klein beetje ontspanning kan geen kwaad, dat lukt natuurlijk alleen als je een trendy kraan of doucheset hebt. Wat is er tijdlozer dan een strakke zwarte kraan of een strakke zwarte douchekraan? Juist, vrijwel niets. Koop daarom snel je trendy kraan bij Piet van Walsem, en profiteer van de interessante prijzen! 

    

   Assortiment

   In ons uitgebreide assortiment kom je ook sanitair tegen. Zo hebben we veel kranen en verschillende douchesets in ons assortiment. Wanneer het komt tot een kraan hebben we het over een machine wat ervoor zorgt dat er een waterstroom wordt afgesloten of juist open wordt gezet. Hierdoor kan je gemakkelijk de sterkte van een straal van water of andere vloeistof controleren. Bij Piet van Walsem zijn vrijwel alle artikelen uit voorraad leverbaar. Wanneer dit niet het geval is kunnen we een snelle levertijd hanteren. Zo heb je de klus alsnog snel geklaard! 

    

   Sanitair bij Piet van Walsem

   Heb je een keuze kunnen maken, bestel dan eenvoudig en snel de producten online. Wanneer je er niet helemaal uitkomt of graag een offerte ontvangt kan je natuurlijk contact met ons opnemen, onze specialisten staan voor je klaar, en helpen je graag! 

    

   FAQ

   Wat is het verschil tussen een koud waterkraan en een warm/koud waterkraan?

   Een koud waterkraan is een kraan die alleen koud water levert, terwijl een warm/koud waterkraan zowel warm als koud water kan leveren. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat een warm/koud waterkraan is ontworpen om warm water te kunnen leveren, terwijl een koud waterkraan dat niet kan.

   Een warm/koud waterkraan wordt meestal geïnstalleerd in de keuken en badkamer, waar warm water nodig is om af te wassen, te koken of te douchen. Deze kranen worden aangesloten op zowel de warme als de koude watertoevoer van het gebouw en hebben een hendel of knop waarmee de gebruiker de temperatuur van het water kan regelen.

   Een koud waterkraan daarentegen wordt meestal geïnstalleerd in toiletruimtes, garages en andere ruimtes waar geen warm water nodig is. Deze kranen hebben meestal slechts één hendel of knop om de stroom van koud water te regelen.

   Hoe kan ik kalkaanslag op mijn kranen verwijderen?

   Kalkaanslag op kranen is een veelvoorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door de opbouw van mineralen uit hard water. Als deze kalkaanslag niet regelmatig wordt verwijderd, kan het leiden tot verstopte kranen en verkleuring van het oppervlak. Hieronder volgen enkele effectieve manieren om kalkaanslag van kranen te verwijderen:

   Azijn: Azijn is een geweldige natuurlijke reiniger en kan effectief zijn in het verwijderen van kalkaanslag op kranen. Meng een deel witte azijn met een deel water en breng dit mengsel aan op de kalkaanslag. Laat het enkele minuten inwerken en wrijf vervolgens met een zachte doek over de kranen om de kalkaanslag te verwijderen.

   Baking soda: Baking soda kan ook worden gebruikt om kalkaanslag op kranen te verwijderen. Maak een dikke pasta van baking soda en water en breng deze aan op de kranen. Laat het 15-20 minuten inwerken en spoel vervolgens af met warm water. Wrijf de kranen droog met een zachte doek. 

   HG kalkweg: Om de kalkaanslag erg efficiënt te verwijderen gebruik je HG Kalkweg. Dit middel gebruik je optimaal door het eerst op het te reinigen oppervlakte te spuiten. Laat het dan maximaal een minuut of 5 inwerken, neem het vervolgens met een vochtige doek of spoel het na met water. Dit middel kan je niet gebruiken op metalen waarvan de kleur bereikt wordt door oxidatie(zoals messing) en kalkhoudend natuursteen(zoals marmer en graniet) en niet zuur-bestendige oppervlakken. 

   Super ontkalker: De Super Sanitair Ontkalker is een unieke periodieke reiniger/ontkalker voor het gehele sanitair. De Super Sanitair Ontkalker aanbrengen door middel van spuitdopje, sponsje of zachte borstel. Enkele seconden in laten werken, waar nodig behandelen met een spons of doek en vervolgens afspoelen met water. Let op: Nooit gebruiken op een kalk houdende ondergronden, zoals natuursteen!

   Welke soorten badkameraccessoires of toiletaccessoires zijn er?

   Badkameraccessoires zijn de kleine details die een badkamer compleet maken en functionaliteit en stijl toevoegen aan de ruimte. Er zijn veel verschillende soorten badkameraccessoires en toiletaccessoires beschikbaar zoals handdoekhouders, verlichting(let hierbij op IP waarde IP65), spiegels, douchekoppen, toiletborstels en prullenbakken