Contact
0

Categorieën

Filters

   Olivari rozetten

   Olivari rozetten Bij een deurkruk kan er vaak een rozet niet ontbreken. Gelukkig heeft Olivari ook stijlvolle rozetten in dezelfde kleur als de Olivari deurkruk. Deze rozetten zijn meer dan alleen een rozet, ze zijn kleine kunstwerkjes die design en functioneel perfect combineren om jouw interieur de upgrade te geven.    Een Olivari rozet word... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   40 Producten

   Olivari rozetten

   Olivari rozetten

   Bij een deurkruk kan er vaak een rozet niet ontbreken. Gelukkig heeft Olivari ook stijlvolle rozetten in dezelfde kleur als de Olivari deurkruk. Deze rozetten zijn meer dan alleen een rozet, ze zijn kleine kunstwerkjes die design en functioneel perfect combineren om jouw interieur de upgrade te geven. 

    

   Een Olivari rozet wordt gemaakt in Italië, elk rozet weer met aandacht voor detail en kwaliteit. De rozetten zijn ontworpen om naadloos samen te gaan met de Olivari deurklinken, welke weer ontworpen zijn om in elke interieur te passen. Kortom voor jouw interieur is er een Olivari deurkruk, gemaakt met passie en aandacht voor detail en kwaliteit. 

   Kenmerken van Olivari rozetten

   • Uniek design: In samenwerking met de beste architecten over de hele wereld worden er bij Olivari design stukken ontworpen. 
   • Beste kwaliteit: Olivari staat voor kwaliteit met de meeste hoogwaardige grondstoffen worden de product gemaakt. 
   • Gemakkelijke installatie: De rozetten van Olivari zijn makkelijk te installeren op jouw deur. 

   Olivari rozetten bij Piet van Walsem

   Ben je klaar om je ruimte te transformeren met een stuk design dat spreekt? Bekijk onze collectie Olivari rozetten en vind de perfecte match voor jouw thuis. Vergeet niet, een Olivari rozet is meer dan een accessoire, het is een investering in je huis.

   Bij Piet van Walsem kan je jouw Olivari rozetten gemakkelijk bestellen. Wanneer je een offerte op maat wilt, kan je contact met ons opnemen, onze specialisten staan voor je klaar!

   Bekijk het complete assortiment van Olivari via deze link.