Contact
0

Categorieën

Filters

   Deurbeslag showroom

   Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de modellen die wij online verkopen? Kom dan langs in onze showroom, onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder met je keuze! Onze showroom bezoek je gemakkelijk zonder afspraak te maken. De deurkrukken showroom is namelijk te betreden via onze dorpswinkel, waar we al meer dan 50 jaar een vertrouwde service bieden. Kom je snel langs?

    

   Routebeschrijving

    

   In onze showroom hangen allerlei modellen deurklinken, of deurkrukken genoemd, maar ook rozetten en veiligheidsbeslag. Als kers op de taart hebben we ook een greep uit het Olivari design assortiment. Deze exclusieve deurkrukken zijn gemaakt in Italië en zijn elke keer weer uniek. Bekijk hier ook het hele assortiment van het exclusieve deurbeslag van Olivari.

   Showroom impressie

   Waarom kiezen voor onze showroom? 

   Onze showroom beschikt over een zeer uitgebreide collectie, van binnendeurbeslag op schild tot binnendeurbeslag op rozet, maar ook voor het buitendeurbeslag hebben we allerlei producten die je kunt bekijken. Zo hebben we deurknoppen, veiligheidsrozetten en briefplaten. Ook hebben we verschillende kleuren en afwerkingen in ons showroom beschikbaar zoals messing, zwart, rvs en antraciet.

    

   Bezoek onze showroom

   Wanneer je onze showroom wilt bezoeken hoef je geen afspraak te maken. Je kunt ons binnen de openingstijden gewoon een bezoekje brengen. Je kunt onze showroom vinden op het adres: Dorpsstraat 2A, 4043KK Opheusden. Onze openingstijden vind je op deze pagina. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen dit kan je via het contactformulier doen maar je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected], een chat starten of even bellen naar 0488-441317.