Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Elektra

   Schakelmateriaal voor iedereen Wanneer je bezig bent met het renoveren of het herinrichten van je woning, is het belangrijk om ook aan het schakelmateriaal te denken. Dit zijn schakelaars, stopcontacten en andere elektrische componenten waarmee je jouw verlichting en andere elektrische apparaten kan bedienen. Goed schakelmateriaal is niet alleen f... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   50 Producten

   Elektra

   Schakelmateriaal voor iedereen

   Wanneer je bezig bent met het renoveren of het herinrichten van je woning, is het belangrijk om ook aan het schakelmateriaal te denken. Dit zijn schakelaars, stopcontacten en andere elektrische componenten waarmee je jouw verlichting en andere elektrische apparaten kan bedienen. Goed schakelmateriaal is niet alleen functioneel maar ook veilig en duurzaam.

   Bij pietvanwalsem.nl vind je een ruim assortiment schakelmateriaal van het bekende merk Kopp. Wij proberen ons assortiment zo uitgebreid mogelijk aan te bieden en op deze manier voor iedereen wat te kunnen aanbieden. Kan je iets toch niet vinden? Neem dan contact met ons op zodat we mogelijk kunnen nagaan of we dit product wel kunnen leveren. 

   Bestel je schakelmateriaal eenvoudig, veilig en snel online bij pietvanwalsem.nl. Dankzij onze snelle levering kan je snel met jouw project aan de slag. 

   FAQ

   Wat is schakelmateriaal?

   Schakelmateriaal is het essentiële onderdeel van een elektrisch systeem, hiermee kunnen bijvoorbeeld lampen in- of uitgeschakeld worden. Ook vallen er stopcontacten, dimmers, bewegingssensoren en tijdschakelaars onder. 

   Welke soorten schakelmateriaal zijn er?

   Er zijn natuurlijk verschillende soorten schakelmateriaal. Het is goed om in de gaten te houden of je bijvoorbeeld wel of geen randaarde wilt. Randaarde zorgt ervoor dat de stroom wordt afgeleid wanneer er bijvoorbeeld kortsluiting ontstaat.

   Hoe installeer ik schakelmateriaal?

   Schakelmateriaal moet je altijd veilig doen, wanneer je hiervan geen zekerheid of kennis van zaken hebt laat het dan altijd door een professional doen. Schakelmateriaal installeer je altijd zonder spanning, het stroom moet er dus worden afgezet. Vervolgens kun je het oude schakelmateriaal verwijderen, en de draden op de juiste manier op het nieuwe schakelmateriaal aansluiten. 

   Kan ik schakelmateriaal buiten gebruiken?

   Er is ook schakelmateriaal wat buiten gebruikt kan worden. Dit schakelmateriaal is gemaakt van speciale materialen en beschikken over een IP classificering. Voorbeelden hiervan zijn waterdichte stopcontacten en schakelaars. Zo hebben wij deze ook beschikbaar in het trendy zwart