Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Tuin

   Tuin terrasverwarmers kopen Het buitenleven, dat is altijd genieten. Lekker buiten zitten met een heerlijk drankje erbij en goed gezelschap. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is er zijn altijd wel van die dagen dat je lekker in de tuin wilt zitten. Tijdens de lange dagen in de zomer heerlijk onder een parasol of borrelen in de late avondzon... Toon meer

   Hoofdkleur

   Prijs

   -

   Merken

   10 Producten

   Tuin

   Tuin terrasverwarmers kopen

   Het buitenleven, dat is altijd genieten. Lekker buiten zitten met een heerlijk drankje erbij en goed gezelschap. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is er zijn altijd wel van die dagen dat je lekker in de tuin wilt zitten. Tijdens de lange dagen in de zomer heerlijk onder een parasol of borrelen in de late avondzon, maar ook tijdens heldere zonnige dagen in de herfst en winter wordt een gezellig avond in de tuin wel gewaardeerd. Het enige wat soms een beetje tegen kan zitten is de temperatuur met name in de herfst en de winter. In de winter kan het zonnetje nog zo fel schijnen, maar het voelt dan nog waterkoud aan en al helemaal in de avond als de zon al lang weg is. Daarnaast kunnen in de lente en zomer de verschillende soorten vliegen, muggen en ander beestjes het plezier van het buiten zitten wegnemen. Als het weer het toelaat wil je daar natuurlijk zo optimaal mogelijk van kunnen genieten. Waarom zou je er zich van laten weerhouden om in uw tuin te zitten? Om ervoor te zorgen dat je er op de koude dagen warmpjes bij zit en op de warme dagen zonder beestjes hebben wij perfecte oplossingen die je deze ongemakken laten verdwijnen.

    

   Tuin Bij Piet van Walsem

   Iedereen kent wel van die verjaardagen of feestjes in het nét te vroege voorjaar, late zomerdag of herfst. Eigenlijk net te koud, maar alleen binnen gaan zitten is ook niks. Maar ook alsje wilt.  Om jou minder afhankelijk te maken van de seizoenen en het weer hebben wij verschillende terrasverwarmers in ons assortiment. Je kunt daarmee op dagen dat het voor anderen te koud is nog heerlijk buiten zitten. Je verlegt daarmee de grens van het buiten en binnen zitten met gemak een paar weken of neem je deze misschien wel helemaal weg. Dit hangt niet alleen af van het weer maar ook van de grootte, sterkte en aantal terrasverwarmers die je aanschaft. Ons assortiment bevat terrasverwarmers, kachels en heaters. Hiervan zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld staande of hangende exemplaren. Voor parasols en partytenten zijn er zelfs speciale heaters verkrijgbaar.

    

   Met name in de lente- en zomermaanden wemelt het van de vliegen, muggen en andere beestjes. Woon je vlakbij het bos, water of boerderij? Dan kan het insectenaantal een vervelend hoog niveau bereiken. Het kan zelfs zo erg worden dat je niet meer buiten wilt zitten. Dat is zonde! Daar kunnen wij je zeker bij helpen. Ons assortiment voor de tuin bevat verschillende vliegenlampen. Het licht van deze lampen trekt insecten aan en dood ze bij aanraking. Het bereik varieert per lamp.