Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Intersteel

   Intersteel Intersteel deurbeslag kopen? Dat doe je bij Piet van Walsem. Intersteel is het merk op de markt voor jouw deurbeslag. Intersteel heeft het meest complete assortiment wat betreft het deurbeslag. Zo heb je vast al wel eens gehoord  van de Intersteel deurknop of het Intersteel voordeurbeslag. Het assortiment wordt uitgebreid door een Inte... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   1941 Producten

   Intersteel

   Intersteel

   Intersteel deurbeslag kopen? Dat doe je bij Piet van Walsem. Intersteel is het merk op de markt voor jouw deurbeslag. Intersteel heeft het meest complete assortiment wat betreft het deurbeslag. Zo heb je vast al wel eens gehoord  van de Intersteel deurknop of het Intersteel voordeurbeslag. Het assortiment wordt uitgebreid door een Intersteel slot, en nog veel meer accessoires, maar natuurlijk mag de Intersteel deurkruk niet ontbreken. Als voorbeeld voor een Intersteel deurkruk hebben we de Intersteel Ton variant. Deze serie heeft een gave vintage uitstraling en maakt jouw jaren 30 woning helemaal compleet. Sommigen noemen deze kruk ook wel dé vintage deurkruk. Overigens wordt er niet stil gezeten, en zijn er tegenwoordig complete DIY-schuifdeuren te verkrijgen met alles wat daarbij komt kijken zoals schuifdeurbeslag, grepen en kommen en ook de schuifdeursystemen.

   Dit is Intersteel

   Intersteel is de fabrikant op het gebied van deurkrukken met de daarbij horende raamsluitingen en accessoires. De deurkrukken worden met toonaangevend architecten op het gebied van interieur, in eigen beheer met Intersteel, ontworpen. Zo geeft iedere deurkruk met de bijpassende accessoires de finishing touch voor iedere ruimte in jouw woning.

   Het familiebedrijf van Leeuwen International is gestart in de jaren 1900. Dit groeide steeds meer uit, en sinds de jaren ’70 hebben zij steeds meer ingezet op het in eigen beheer ontwikkelen van design deurkrukken, raamsluitingen en de daarbij horende accessoires. Sinds 1995 werd besloten om met deze onderneming verder te gaan als Intersteel.