Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Humble

   Humble Lights Hallo! Humble Lights is bescheiden en maken draagbare sfeerverlichting met een vriendelijke uitstraling die gemakkelijk te plaatsen, te gebruiken en lief te hebben.Een paar jaar geleden vroegen ze zichzelf af waarom er geen beter alternatief was voor kaarsen als het ging om het creëren van sfeer.Wat als er een veiligere, duurzamere ... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   56 Producten

   Humble

   Humble Lights

   Hallo! Humble Lights is bescheiden en maken draagbare sfeerverlichting met een vriendelijke uitstraling die gemakkelijk te plaatsen, te gebruiken en lief te hebben.
   Een paar jaar geleden vroegen ze zichzelf af waarom er geen beter alternatief was voor kaarsen als het ging om het creëren van sfeer.
   Wat als er een veiligere, duurzamere lichtbron was die dezelfde gezelligheid en romantiek kon creëren?
   Als reactie daarop hebben we onze krachten gebundeld met ontwerpstudio APE en zijn we begonnen met het bouwen van een vriendelijke, batterij gevoede lamp die onmiddellijke warmte en persoonlijkheid zou kunnen bieden. Eind 2019 lanceerden we ons eerste ontwerp waarin de lamp centraal stond: de Humble One. Later kwam de Humble Two erbij, waarna vele accessoires volgden.

   Assortiment Humble

   Het Humble assortiment is verassend uitgebreid en compleet, om het voor u gemakkelijker te maken zijn deze opgedeeld in deze Humble groepen:

   - Alle oplaadbare Humble tafellampen

   - Alle Humble One tafellampen

   - Alle Humble Two tafellampen

   - Alle Humble Smart tafellampen

   - Alle Humble wandlampen

   - De Humble laders, lichtbronnen en gadgets

    

   Functionaliteiten Humble

   Iedere Humble tafellamp heeft een ingebouwde accu. Hierdoor gaan ze tot wel 140 uur mee op één accu. Is de accu leeg? Je laadt de Humble eenvoudig weer op met de meegeleverd USB-kabel. Maar je kunt ook gebruikmaken van het draadloos oplaadpaneel van Humble. Als je deze hebt, word je helemaal happy! Je ziet namelijk geen kabel mee nodig en zo staat je Humble toch netjes tentoongesteld. Ook als hij aan het opladen is.

   Naast dat de Humble dus draadloos is, is hij ook eenvoudig te bedienen. Met een knop aan de onderkant zet je hem eenvoudig aan en kun je de lichtbron dimmen naar 3 verschillende standen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je net lekker op de bank zit, maar toch de Humble wilt dimmen. Neem dan de Humble afstandsbediening. Hiermee bedien je eenvoudig een Humble tafellamp. Koppel meerdere Humble tafellampen aan je afstandsbediening en je bedient ze allemaal met één knop!

   Maar misschien ben je net je huis aan het omscholen om er een slim huis van te maken. Ook hier heeft Humble een oplossing voor. Ze hebben namelijk een aantal modellen die ook met een app te bedienen zijn. Ze werken op Zigbee en hierdoor kun je ze zelfs ook met spraakbediening bedienen. Of je stelt de Humble af op bijvoorbeeld je wekker zodat je sfeervol en rustig wakker wordt. Je bepaalt het helemaal zelf.