Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Humble

   Humble Lights Hallo! Humble Lights is bescheiden en maken draagbare sfeerverlichting met een vriendelijke uitstraling die gemakkelijk te plaatsen, te gebruiken en lief te hebben.Een paar jaar geleden vroegen ze zichzelf af waarom er geen beter alternatief was voor kaarsen als het ging om het creëren van sfeer.Wat als er een veiligere, duurzamere ... Toon meer

   Prijs

   -
   36 Producten
   9,99
   7,99
   Humble - Adapter - USB-A 1-port
   Humble

   Humble - Adapter - USB-A 1-port

   Koop nu extra voordelig, deze Humble - Adapter -...
   7,99
   Bekijken

   Humble

   Humble Lights

   Hallo! Humble Lights is bescheiden en maken draagbare sfeerverlichting met een vriendelijke uitstraling die gemakkelijk te plaatsen, te gebruiken en lief te hebben.
   Een paar jaar geleden vroegen ze zichzelf af waarom er geen beter alternatief was voor kaarsen als het ging om het creëren van sfeer.
   Wat als er een veiligere, duurzamere lichtbron was die dezelfde gezelligheid en romantiek kon creëren?
   Als reactie daarop hebben we onze krachten gebundeld met ontwerpstudio APE en zijn we begonnen met het bouwen van een vriendelijke, batterij gevoede lamp die onmiddellijke warmte en persoonlijkheid zou kunnen bieden. Eind 2019 lanceerden we ons eerste ontwerp waarin de lamp centraal stond: de Humble One. Later kwam de Humble Two erbij, waarna vele accessoires volgden.