Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   All-ride

   ALL-RIDE Lampen De lampen van All-Ride staan met name bekend om de lichtbronnen voor auto en vrachtwagen, nu ook in led uitvoering. All Ride is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van autolampjes. Deze autolampjes zijn bij lampentotaal te verkrijgen in 12 volt of 24 volt en bovendien in led. De fittingen van deze autolampjes zijn... Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   All-ride

   ALL-RIDE Lampen

   De lampen van All-Ride staan met name bekend om de lichtbronnen voor auto en vrachtwagen, nu ook in led uitvoering.

   All Ride is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van autolampjes. Deze autolampjes zijn bij lampentotaal te verkrijgen in 12 volt of 24 volt en bovendien in led. De fittingen van deze autolampjes zijn onder andere: fitting H1, -H4, -H7, -BA9S, -BA15S, -BAY15D, -BAZ15D, -SV8,5, -T5 en fitting T10.

   24 Voltverlichting voor vrachtwagens

   Zoekt u voor uw vrachtwagen naar 24 volt verlichting? All Ride is gespecialiseerd in deze vorm van verlichting en zorgt er graag voor dat u gebruik kunt maken van de juiste fitting. Uiteraard kunt u ook eens kijken naar de ledverlichting op 24 volt, waardoor u meer energiezuinig gebruik kunt maken van de verlichting. De led lampen op 24 volt vormen een nieuwe trend binnen de vrachtwagen lampjes.

   Tuinverlichting van All Ride

   Bovendien kunt u de 12 volt tuinverlichting van All Ride gewoon zelf in de tuin gebruiken. Dankzij de uitgebreide kennis van 12 volt en 24 volt verlichting kan men zich inmiddels ook op tuinverlichting richten, die u eenvoudig zelf aan kunt leggen. Het merk All Ride kan u wat dat betreft op verschillende manieren van dienst zijn met de verschillende vormen van verlichting.

   Autolampen van All Ride

   De autolampen zijn verkrijgbaar per fitting (vaak per 2 stuks) of als een complete set. Bekijk ons assortiment voor meer details over de All Ride autolampen. Ga op zoek naar de autolampen die u nodig heeft om een kapot lampje te vervangen, of voor een exemplaar achter de hand te zorgen. Wij leveren de All Ride verlichting voor uw auto, vrachtwagen en de tuin zo snel mogelijk bij u af.