Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Auto

     Auto reinigingsproducten kopen De kans is groot dat je in het bezit bent van een auto. Want gemiddeld hebben ongeveer negen van de tien huishoudens een auto. De één scheurt in een oud maar ervaren autootje rond terwijl de ander in het nieuwste model met de meest recente technische snufjes rondrijdt. Het maakt niet uit van welk merk uw auto i... Toon meer

   Hoofdkleur

   Prijs

   -

   Merken

   5 Producten

   Auto

    

   Auto reinigingsproducten kopen

   De kans is groot dat je in het bezit bent van een auto. Want gemiddeld hebben ongeveer negen van de tien huishoudens een auto. De één scheurt in een oud maar ervaren autootje rond terwijl de ander in het nieuwste model met de meest recente technische snufjes rondrijdt. Het maakt niet uit van welk merk uw auto is of hoeveel kilometers uw vierwieler al heeft gezien, maar wat wel fijn is als uw auto er goed uit ziet en lekker schoon is. Niets rijdt lekkerder dan een schone en opgeruimde auto. Het klinkt misschien gek, maar als uw auto vies en rommelig is kan dit ongemerkt effect hebben op uw concentratie en jouw stemming. Je wordt afgeleid door bijvoorbeeld het papier op het dashboard dat heen en weer glijdt als u door een bocht heen rijdt. En het stoffige bedieningspaneel nodigt ook niet echt uit. Het wordt de hoogste tijd voor een schoonmaakbeurt. Want een schone auto rijdt niet alleen fijner, maar is ook makkelijker schoon te houden. Zo hou je altijd een frisse auto. Rij in de beste versie van uw auto en laat hem shinen zoals nooit tevoren.

    

   Auto reinigingsproducten bij Piet van Walsem

   Bij Piet van Walsem bieden wij u een ruim assortiment reinigingsproducten voor uw auto. Maar ook zijn er diverse acculaders van het merk Ferm bij ons verkrijgbaar. Handig als uw accu leeg is en er geen hulp in de buurt is. Zo kunt u snel weer op weg zonder dat u daar iemand voor wakker moet bellen of ongelegen op moet laten draven.

    

   Onze reinigingsproducten zijn van het merk Dunlop. Voor elk afzonderlijk gedeelte van of in uw auto hebben wij een bijpassend product. Zo zijn er de eenvoudige schoonmaakdoekjes voor het snel verwijderen van viezigheid of stof. Deze kunnen naast de auto ook in huis of op kantoor gebruikt worden, multifunctioneel dus. Voor het wassen van de auto is er Dunlop auto shampoo en eventueel insectenreiniger voor de hardnekkige beestjes op de auto. Ook voor de ruiten is er een speciaal reinigingsproduct, de ramen worden perfect en streeploos schoon. Ook dit product kan binnenshuis gebruikt worden. Voor de velgen en banden zijn er verschillende bijpassende onderhouds- en reinigingsproducten verkrijgbaar. Deze laten uw banden en velgen weer glimmen als een spiegel. Voor het interieur van de auto hebben wij een speciale textielreiniger, deze is geschikt voor het reinigen van de stoelbekleding. Voor het reinigen van het dashboard en bedieningspaneel hebben wij onze heerlijk ruikende cockpitreiniger.