Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Gereedschap

   Gereedschap kopen  Er is altijd wel een klus in of om het huis wat toch echt nog een keer gedaan moet worden. Door de dagelijkse drukte en gebrek aan goed werkmateriaal blijven deze klussen vaak liggen en worden langer uitgesteld dan nodig. De dagelijkse drukte kan zeker een goede reden zijn dat de klus ongeklaard blijft, maar dat hangt soms toch... Toon meer

   Hoofdkleur

   Subkleur

   Prijs

   -

   Merken

   31 Producten

   Gereedschap

   Gereedschap kopen 

   Er is altijd wel een klus in of om het huis wat toch echt nog een keer gedaan moet worden. Door de dagelijkse drukte en gebrek aan goed werkmateriaal blijven deze klussen vaak liggen en worden langer uitgesteld dan nodig. De dagelijkse drukte kan zeker een goede reden zijn dat de klus ongeklaard blijft, maar dat hangt soms toch indirect samen met de kwaliteit van het gereedschap en óf je wel het juiste gereedschap in huis heeft. Want als je niet het juiste gereedschap in huis heeft dan is het vanzelfsprekend dat u tegen de klus aanhikt. Als je weet dat je dit met alternatief gereedschap moet doen wat ervoor zorgt dat je langer bezig bent is het heel begrijpelijk dat je geen tijd heeft, want het kost meer tijd dan nodig. Laat staan de extra moeite die je ervoor moet doen. Als je met het juiste gereedschap tweemaal zo snel klaar bent kan het plots wel in uw drukke schema passen. Goed gereedschap is daarom belangrijk, wat jij ermee doet nog meer. Jij weet als geen ander dat je gereedschap wat specifiek voor één bepaalde handeling is ontworpen niet ergens anders voor gebruikt mag worden. Het gereedschap zal dan eerder slijten en zijn kwaliteit verliezen. Op de langere termijn kan jou dit meer geld kosten dan dat het opbrengt. Iemand als een echte vakman of handige doe-het-zelver weet waar hij of zij mee bezig is en gaat hier professioneel mee om. Een vakman zorgt voor zijn of haar gereedschap.

    

   Gereedschap bij Piet van Walsem

   Er zijn ontzettend veel verschillende soorten werkinstrumenten. Voor elke klus is er weer een ander gereedschap waarmee u preciezer te werk kunt gaan. Het belangrijkste is een volledig basisset. Vooral de handige doe-het-zelver kan hier al een heel eind mee komen. Voor de echte vakmannen die er hun werk van hebben gemaakt is er natuurlijk specifieker gereedschap verkrijgbaar, maar zelfs deze vakman is voorzien van een professioneel basisset. Geen enkele klusser kan een goed set schroevendraaiers missen. Hier zijn overigens verschillende varianten van verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan een magnetisch set schroevendraaiers voor een betere grip of een set schroevendraaiers welke veelvuldig worden gebruikt in een omgeving waar veel met stroom en elektriciteit wordt gewerkt. In het basisset mag ook een set met inbussleutels of ringsleutelset niet ontbreken. Voor de handige klusser die zichzelf iets meer wil uitdagen kan het basisset stukje bij beetje worden uitgebreid met bijvoorbeeld een soldeerbrander, garagekrik en voor zware tilmomenten een bagage- of steekwagen. Een speedborenset en een popnageltang kunnen ook altijd wel een keer van pas komen en dus prettig om ook in huis te hebben.

    

   Bekijk eens rustig ons assortiment. Zijn er vragen over een bepaald product of kunt u een product niet vinden? Neemt u dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.


    

   FAQ

   Hoe kies ik het juiste gereedschap?

   Om nu het juiste gereedschap te kiezen om jouw klus te klaren kan een lastige opgave zijn. Het is goed om een aantal vragen na te gaan en aan de hand daarvan het gereedschap te gebruiken. Tegenwoordig worden er veelal dingen gemonteerd, de fabriek levert een pakket aan en deze hoeft alleen nog in elkaar gezet te worden. Dit scheelt al veel tijd maar ook veel gereedschap. Daarbij komt ook nog eens dat bij deze bouwpakketten vrijwel altijd een montagehandleiding ter beschikking hebben. Hierin staat over het algemeen ook welk gereedschap je voor de montage nodig hebt. 

   Wanneer je helemaal vanaf nul begint, kun je nagaan wat je nodig zou hebben. Moet je bijvoorbeeld platen zagen dan is het handig omdat met een invalzaag of een cirkelzaag te doen. Wanneer je latten of balken moet afkorten kan je dat het beste met een afkortzaag doen. Om het juiste gereedschap te kiezen kun je altijd een van onze specialisten vragen door contact met ons op te nemen.

   Waarom is goed gereedschap half werk?

   Als u het juiste gereedschap uitkiest is uw klus inderdaad twee keer zo snel klaar. Neem nou als voorbeeld een houtenplaat waar je een randje van 5cm vanaf moet zagen, wanneer je hiervoor een invalzaag of een cirkelzaag ter beschikking hebt, heb je dat zo gedaan. Heb je alleen een handzaag ter beschikking? Dan ben je wel eventjes bezig.

   Welk merk gereedschap is het beste? 

   Uiteraard is dit een erg lastige vraag. Helaas is er ook geen duidelijke antwoord op te geven. Het gaat vooral om de ervaringen van de klusser en persoonlijke voorkeur. Daarbij komt ook nog eens kijken dat een klusser en een professional de machines op een hele andere manier gebruiken. Zo zou een machine van een professional zwaarder belast worden dan de machine van een klusser. Het hangt dus af van jouw persoonlijke voorkeur en jouw eisen. 

   Waar kan ik het beste mijn gereedschap kopen?

   Bij pietvanwalsem.nl ben je op het juiste adres omtrent gereedschap. Hier vindt je alles op het gebied van klussen. Wanneer je iets niet kunt vinden staan onze specialisten voor je klaar om jouw antwoord te geven. Neem dan snel contact met ons op!