Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Mondkapjes en bescherming

   Gebruik beschermingsmiddelen tegen virussen.

   In de huidige tijd gebruik je altijd persoonlijke beschermende middelen in openbare ruimten. Maar ook als nabije personen geen duidelijke klachten hebben, kan in bepaalde gevallen bescherming nodig zijn als je geen 1,5 meter afstand kan houden. Je moet dan zelf een inschatting maken over he... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   12 Producten

   Mondkapjes en bescherming

   Gebruik beschermingsmiddelen tegen virussen.

   In de huidige tijd gebruik je altijd persoonlijke beschermende middelen in openbare ruimten. Maar ook als nabije personen geen duidelijke klachten hebben, kan in bepaalde gevallen bescherming nodig zijn als je geen 1,5 meter afstand kan houden. Je moet dan zelf een inschatting maken over het risico op besmetting. Kom je tot de conclusie dat er een besmettingsrisico is, of twijfel je daarover en moet je snel handelen? Gebruik dan beschermingsmiddelen. Je bepaalt het besmettingsrisico op basis van het type zorghandeling, de gezondheidssituatie van de persoon én de mogelijkheid om veilig deze tijd door te komen.

   Momenteel zijn mondkapjes verplicht in openbare ruimten en worden handschoenen geadviseerd bij diverse werkzaamheden of gebruiken waarbij kans op verspreiding van virussen mogelijk is. Onderstaande producten helpen bij het beschermen tegen het Corona virus.

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »