Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Metabo

   Metabo machines Metabo, professional power tool solutions Achter iedere Metabo-machine gaat Zwabische ingenieurskunst van de beste traditie schuil. Sinds 1924 ontwikkelen wij in onze fabriek in Nürtingen innovatieve ideeën en zetten wij deze direct ter plekke om in toekomstgerichte machines en perfect toebehoren voor professionele gebruikers. O... Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Metabo

   Metabo machines

   Metabo, professional power tool solutions

   Achter iedere Metabo-machine gaat Zwabische ingenieurskunst van de beste traditie schuil. Sinds 1924 ontwikkelen wij in onze fabriek in Nürtingen innovatieve ideeën en zetten wij deze direct ter plekke om in toekomstgerichte machines en perfect toebehoren voor professionele gebruikers. Ook onze uitstekende service maakt van ons een sterke partner van de industrie.

   • Dag in dag uit laten Metabo-producten hun prestatievermogen zien. Bij professioneel gebruik – onder de moeilijkste omstandigheden – wereldwijd.

   • Waar professionals zich van hun beste kant laten zien, moeten ze voor de volle 100% op een partner kunnen rekenen, om preciezer te zijn: ze moeten op hem vertrouwen.

   • Daarom is "when it really counts" de kerngedachte van ons internationale merk, waarmee het gebruik van onze machines op wereldwijde bouwplaatsen getoond wordt – authentiek, redactioneel, echt.

   • Dit wordt ondersteund door de uitstraling, met een krachtige en merkspecifieke levering.
   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »