Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Maglite

   Maglite MAGLITE VOOR HET LEVENVan compact tot oplaadbaar tot de multifunctionele reeks lichten - MAG Instrument biedt draagbare verlichtingsproducten met het volledige spectrum van ultramoderne zaklamptechnologie.Met een van 's werelds meest geavanceerde zaklampinterfaces biedt de XL200® een verbazingwekkende verscheidenheid aan instellingen, waa... Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Maglite

   Maglite

   MAGLITE VOOR HET LEVEN
   Van compact tot oplaadbaar tot de multifunctionele reeks lichten - MAG Instrument biedt draagbare verlichtingsproducten met het volledige spectrum van ultramoderne zaklamptechnologie.
   Met een van 's werelds meest geavanceerde zaklampinterfaces biedt de XL200® een verbazingwekkende verscheidenheid aan instellingen, waaronder bewegingsgestuurd variabel vermogensniveau en stroboscoopsnelheid.

   ERVAAR ADVANCE LED-TECHNOLOGIE
   De meeste van onze toekomstige voorwaartse LED-modellen hebben een multi-mode elektronische schakelaar en bieden unieke sets functies - zodat elke specifieke gebruiker de zaklamp op maat kan configureren voor de snelste toegang tot de functies die hij of zij het meest verwacht te gebruiken. MAG biedt vier verschillende oplaadbare LED-zaklampen, waaronder de lang bekende MAG CHARGER®-zaklamp.

   OP BASIS VAN OP MISSIE GETESTE KENNIS
   Binnen de tactische categorie bieden we de MAG-TAC® oplaadbare zaklamp (met gekroonde of gewone ring) - een robuuste, extreme prestaties (meer dan 500 lumen) tactische zaklamp aangedreven door een snel opladende batterij met hoge energiedichtheid. MAG-TAC®-gebruikers ervaren een scala aan bedrijfsmodi die kunnen worden geselecteerd via een handige schakelaar. En, net als alle MAG®-zaklampen, hebben onze oplaadbare batterijen de mogelijkheid om de straal te verstellen door de kop te draaien, evenals een robuuste, machinaal bewerkte geanodiseerde aluminium constructie. Ontworpen met input van zeer ervaren militaire en politie-tactische gebruikers, werken deze zaklampen op high-energy CR123 lithiumbatterijen en produceren meer dan 300 lumen precies wanneer u een beschermend licht nodig hebt om te werken.