Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Euromac

   Euromac Euromac is een dynamisch bedrijf dat sinds 1974 actief is in het importeren en ontwikkelen van producten in insectenlampen en terrasverwarming. Koop online een insectenlamp, een vliegenlamp of wellicht een van de terrasverwarmers. In deze productgroepen bieden we de perfecte oplossing voor zowel de professionele gebruiker, de doe-het-zelv... Toon meer

   Hoofdkleur

   Prijs

   -
   5 Producten

   Euromac

   Euromac

   Euromac is een dynamisch bedrijf dat sinds 1974 actief is in het importeren en ontwikkelen van producten in insectenlampen en terrasverwarming. Koop online een insectenlamp, een vliegenlamp of wellicht een van de terrasverwarmers.

   In deze productgroepen bieden we de perfecte oplossing voor zowel de professionele gebruiker, de doe-het-zelver als de particulier. Maak gebruik van een terrasverwarmer staand, of aan de andere kant juist een insectenlamp voor op het terras. Euromac heeft veel producten op voorraad en levert snel en correct door heel Europa. Euromac biedt tevens extra ondersteunende mogelijkheden zoals flexibiliteit, een ervaren servicedienst, het reserveren van voorraad ter voorkomen van misgrijpen, EDI, hoge kwaliteit beeldmateriaal per product, ieder seizoen weer noviteiten volgens de laatste ontwikkelingen, korte lijnen en snelle communicatie en een actief stel medewerkers. Euromac is wat dat betreft de ideale leverancier van zowel insectenlampen als terrasverwarmers.

   Vliegenlampen en terrasverwarmers

   Kies bij PietvanWalsem.nl binnen het merk Euromac uit vliegenlampen en terrasverwarmers voor als u ’s avonds wil genieten in uw tuin. Wordt het buiten kouder of donkerder? Dankzij een terrasverwarmer tegen de muur of een insectenlamp voor op het terras kunt u toch lekker buiten blijven zitten en nog even van de avond genieten. U kunt gezellig nog een tijd lang buiten zitten met de brandende terrasverwarmer en de brandende tuinverlichting. Dankzij de producten van Euromac heeft u zo min mogelijk last van insecten of bijvoorbeeld de koude, maar kiest u in plaats daarvan voor een comfortabele zit in de tuin. Blader online door ons assortiment om inspiratie op te doen, of ga meer gericht op zoek naar de insectenlampen en terrasverwarmers.