Contact
0

Categorieën

Filters

   We helpen je graag.

   0488 44 13 17 [email protected]

   Contact opnemen

   Brabantia

   Brabantia Brievenbus De Brievenbus van Brabantia is de meest verkochte en gewilde brievenbus in Nederland. Bijna huis aan huis ziet de de hoog kwalitatieve brievenbussen in de meest uiteenlopende kleuren. Door het ontwerp blijft uw post droog en zijn ze handig in het openen en sluiten. Het bedrijf brabantia vervaardigt metalen en kunststof huisho... Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Brabantia

   Brabantia Brievenbus

   De Brievenbus van Brabantia is de meest verkochte en gewilde brievenbus in Nederland. Bijna huis aan huis ziet de de hoog kwalitatieve brievenbussen in de meest uiteenlopende kleuren. Door het ontwerp blijft uw post droog en zijn ze handig in het openen en sluiten.

   Het bedrijf brabantia vervaardigt metalen en kunststof huishoudelijke producten, maar bijvoorbeeld ook brievenbussen. Het bedrijf is begonnen in 1919 met 14 werknemers onder de naam Van Elderen & Co. Het was oorspronkelijk een metaalwarenbedrijf dat toeleverde aan de landbouw en de sigarenindustrie; producten als melkzeven, emmers, trechters, gieters en sigarenblikjes. Vele Nederlanders hebben inmiddels een Brabantia brievenbus van RVS staan, waar ze met veel plezier gebruik van maken.